Abortuszellenesek hány gyereket fogadtatok örökbe?
#11: Akkor mondd már el, mivel jobb a gyereknek, ha megszületik, de nyomorba, nélkülözésbe, úgy, hogy nem szeretik, mert nem kívánt gyerek?
Még véletlenül sem azt kellene elérni, hogy ne is történjen nem kívánt fogamzás, ugye?!
Ez olyan kérdés, mint hogy én megöllek téged, kérdező, majd ha a bíró kérdez az indítékaimról, akkor visszakérdezek, hogy na és Ön hány gyilkosságot akadályozott meg?
Ennyit értek észben. Szerencsére, nem szaporodtok, a természet így szelektál.
Életpártiként megszólítva érzem magam.
Nem zárom ki, hogy örökbe fogadjak, de persze saját gyereknek örülnék a legjobban.
Nem igaz, hogy a születés után le van sz*rva mindenki (Legalábbis nálam nem.). Egy életvédő a megszületett életet is kell, hogy védje.
Ezért tartom álszentnek azokat, akikről fentebb beszéltél. Az abortuszok számát csökkenteni kell, de ennek módja nem a tiltás, hanem igen, például a fogamzásgátlás népszerűsítése.
#15: Na igen. Általánosan az abortuszellenesek azt hangoztatják, hogy a nő szülje meg, mert nem az ő teste, meg mert a magzat is él és gyilkosság az abortusz. Na az ilyen NEM életpárti, hanem SZÜLETÉSPÁRTI.
Aki azt mondja, hogy a nő szülje meg a gyereket és azon igyekszik, hogy a gyereknek legyen otthona, legyen mit ennie, tudjon tanulni és nőjön fel úgy, hogy szerez egy szakmát és önellátó tud lenni, na AZ az ÉLETPÁRTI!
Mondom én: titeket baromira nem érdekel az a gyerek attól a ponttól kezdve, hogy előbújt az édesanyjából. Hogy sem neki sem az anyukának nem lesz utána normális élete, az tökmindegy, csak szülessen meg a gyerek.
Egy meg nem született, öntudattal nem rendelkező sejtcsomónak több jogot adnátok, mint egy felnőtt nőnek.
Szóval szerintetek ezt a lényt elpusztítani emberölés?
#20 "Igen, ezt a "lényt" elpusztítani emberölés."
Az jó, mert a képen, amit linkeltem történetesen egy FÜRJ EMBRIÓ látható. Köze nincs az emberhez, még csak nem is emlős! De pontosan ahogy vártam, belesétáltál a csapdába. Ez is mutatja, hogy fingod nincs a dolgokról, csak a szád nagy, mert még arra sem voltál képes, hogy utána nézz, hogy is néz ki egy emberi embrió. :P
19: attól miért lesz legimtimebb az ölési hajlamod, hogy húderavasz módon most egy emberi embrióra hasonlító fürj emlbriót linkeltél?
Polírozz a vitakultúrádon, mert ha ezt élesben csinálod, felmosnak veled. Mondjuk most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!