Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéken miért kezdenek korán...

Vidéken miért kezdenek korán dolgozni az emberek?

Figyelt kérdés

Én nem értem,hogy egy szellemi munkás, akinek rugalmas a munkaideje, miért kezd el dolgozni reggel 7-kor.

Lett egy új munkatársunk, ő Győrben dolgozott eddig.

Volt neki ott is törzsideje, ami 9-kor kezdődött és kettőig tartott, ő és a legtöbben mégis korán mentek be dolgozni.És nem csak annál a cégnél,hanem vidéken ez az általános.

Az nem lehet kifogás,hogy elvárás, mert ez nem lehet elvárás.Ha nekem a munkaszerződésemben az van, hogy mehetek 9-re, akkor, ha a fejére is áll a főnök, akkor sem megyek be 7-re.

Olyan, mint a 18. században az angol ipari forradalom idején.A korán kelés egy elavult múlt századi dolog, el kellene felejteni a szellemi munkakörökben ezt.Nem a középkorban vagyunk.

Én 9-10-re járok dolgozni és sohasem kelek fel 6:30 előtt.Reggel elmegyek az usziba, vagy edzőterembe, utána meg dolgozni.Este meg 11-ig tudok sorozatokat nézni vagy egyéb módon kikapcsolódni.

Az iskolákban is emiatt a hülyeség nem lehet eltörölni az olyan múlt századból vagy a kommunizmusból visszamaradt dolgokat, mint a 0. óra vagy,hogy a tanítás 8-kor kezdődik.

Legyen 9-kor, hadd aludjanak azok a szerencsétlen gyerekek.

2022. okt. 2. 20:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20.

"Seems legit!"

2022. okt. 2. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!