Gyárban szeretnék dolgozni, ki kezdenek ott engem szerintetek ha csendes vagyok nagyon?
Az ottaniak barátnője sem túl értelmes,mert ők sem azok.
Hát figyelj,nem kell adni a szavukra,mert nem ér sokat.
Az értelmi szintjük sokkal kevesebb,mint az építőiparban köpködő,ivászat és qúrásoktatóknak...
Viszont nagyon kevesen vannak,akik értelmesek,csak nem volt más lehetőségük.
A lehetőségekről papolóktól nem kérek a válaszomra választ,tény hogy nem mindenhol ugyanolyanok a lehetőségek,és nem mindenhol van 3000 munkahely/négyzetméter munkalehetőség sűrűség.
És persze vannak,ahol a diploma alap,és jók az opciók,és vannak ahol hiába van diploma mert van 2 gyár,meg 3 kisbót abbú is csak 1 van nyitva péntek 10 órakor a szomszédfaluban a tyúkkaki és lócitrom szagos út végén.
Hidd el nekem hogy...
Mellesleg hát...
A kérdés első három szavát te sem gondoltad komolyan!
Nem rosszindulatból mondom.
Költözésre nem gondoltál?
Szerintem megérne egy kiugrási kísérletet,hogy elmész valahova,és ott bérelsz egy helyet és dolgozol.
Persze az első havi megélhetésedet össze kell szedned valahogy.
Kérj segítséget talán,csak nehogy az legyen hogy bukta a hely mert nem bírod,vagy leépítés van,vagy szimplán nem tetszel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!