Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyárban szeretnék dolgozni,...

Gyárban szeretnék dolgozni, ki kezdenek ott engem szerintetek ha csendes vagyok nagyon?

Figyelt kérdés
Ráadásul se feleség, se barátnő, se gyerek, se semmi. Igazából nem vittem semmire. Ezért nem marad más mint gyárban dolgozni. Ha felvesznek.

2022. jan. 4. 20:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam hogy akinek barátnő sincs azt még jobban ki nézik
2022. jan. 4. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Cigányok jelenlétével kell majd leginkább megküzdened, és ha teheted akkor hazudj.
2022. jan. 4. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom milyen gyárra gondolsz, de az ilyen egyszerűbb összeszerelő/szalag melletti munkák esetén valószínűleg a kutyát se érdekli majd, ha te épp nem akarsz becsatlakozni a beszélgetésbe... Bár szerintem jó társaságban gyorsabban megy az idő.
2022. jan. 4. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Az ottaniak barátnője sem túl értelmes,mert ők sem azok.

Hát figyelj,nem kell adni a szavukra,mert nem ér sokat.

Az értelmi szintjük sokkal kevesebb,mint az építőiparban köpködő,ivászat és qúrásoktatóknak...

Viszont nagyon kevesen vannak,akik értelmesek,csak nem volt más lehetőségük.

A lehetőségekről papolóktól nem kérek a válaszomra választ,tény hogy nem mindenhol ugyanolyanok a lehetőségek,és nem mindenhol van 3000 munkahely/négyzetméter munkalehetőség sűrűség.

És persze vannak,ahol a diploma alap,és jók az opciók,és vannak ahol hiába van diploma mert van 2 gyár,meg 3 kisbót abbú is csak 1 van nyitva péntek 10 órakor a szomszédfaluban a tyúkkaki és lócitrom szagos út végén.

Hidd el nekem hogy...

Mellesleg hát...

A kérdés első három szavát te sem gondoltad komolyan!

Nem rosszindulatból mondom.

2022. jan. 4. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
4. Hát nekem ez jutott sajnos, úgysem lesz már jobb. Valamiből élni kell.
2022. jan. 4. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Költözésre nem gondoltál?

Szerintem megérne egy kiugrási kísérletet,hogy elmész valahova,és ott bérelsz egy helyet és dolgozol.

Persze az első havi megélhetésedet össze kell szedned valahogy.

Kérj segítséget talán,csak nehogy az legyen hogy bukta a hely mert nem bírod,vagy leépítés van,vagy szimplán nem tetszel nekik.

2022. jan. 4. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Az ország nyugati részén elek. Itt sokan dolgoznak érettségivel vagy szakközépiskolai vegzettseggel gyárban. Fiam erettsegi után "lazitott" egy évet, gyárban volt és szeretett ott lenni. Nem is volt 8 általánost végzett munkatarsa. Nekem középkorú nőként az a véleményem a mostani diploma mindenkinek, meg, hogy a mai ember remalma a fizikai munka, hogy nem kellene enyire erőltetni. Sok tragediarol tudok amikor a fiatal nem tudott megfelelni a szülők ELVARASANAK. Az én időmben tényleg csak a legjobbak mentek a felső oktatasba. Ma már a fiatalok nagy része. Inkább a lenezettseggel számolj mint, hogy milyenek lesznek a munkatarsaid.
2022. jan. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!