Aki külföldre megy dolgozni, az hazaáruló?
Figyelt kérdés
Nem fizet itthon adót,nem vesz hazai terméket, nem vállal itthon gyermeket,aki kitermelné a nyugdíjat később, nem tesz semmit a magyar gazdaságért, állami pénzből tanult, majd elhúz innen stb.2022. szept. 30. 09:50
1/18 anonim válasza:
Jól teszi, nem azért adózok hogy Szijjártóék yachtozzanak belőle.
3/18 anonim válasza:
A saját életét éli. Nem akarja pénzelni a senkiházikat. Jól teszi.
4/18 anonim válasza:
Én hazaváltónak tartom magam!
5/18 anonim válasza:
Én USA barát vagyok, akkor hazaáruló vagyok ?
6/18 anonim válasza:
Nem tartom annak. Én személy szerint már öreg és beteg vagyok lelépni innen, de a gyerekeimet arra nevelem, hogy menjenek el innen. Itt nincs jövő. A vezetőink árultak el bennünket. Miért szenvedjenek egy ilyen országban? Ahol hiába tanul, hiába dolgozik, akkor sem jut egyről a kettőre? Szégyenlem magam, hogy magyar vagyok.
7/18 anonim válasza:
Jól teszi és nem hazaáruló.Az a hazaáruló aki ezeket támogatja és tapsikol hozzá:)
8/18 anonim válasza:
Kormánypártiként mondom, hogy nem az. Mindenkinek szíve joga eldönteni hol él, én is voltam külföldön és nagyon jó tapasztalat volt, többé tette az életem.
9/18 anonim válasza:
A kormány az én pénzemet veri el az ÁLTALA IS MÁR KORÁBBAN MEGSZAVAZOTT SZANKCIÓK fikázására. Szerinted hazaárulás innen elmenni?
10/18 anonim válasza:
Ez az ország lemondott rólam, nem akar engem, és az értékrendem ellen harcol, akkor mégis, miért maradjak ott, ahol ellenség vagyok?
Egyáltalán, hogy tudnék egy ilyen helyet hazának nevezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!