Miért hazaárulózzák le azokat, akik külföldre kényszerülnek?
Figyelt kérdés
Gondolom nem jókedvükben mennek.
Az ember jól akar élni, enni akar adni a gyerekeinek és nem 70 ezerért gürcölni szalag mellett. Ha itthon maradna, csak a robot maradna éhbérért, amire családot sem lehet alapozni, fiatalként nem lehet belőle minőségi életet élni.
Sokkal inkább azok a hazaárulók szerintem, akik ilyen helyzetet teremtettek az országban.
2013. nov. 3. 21:40
1/6 anonim válasza:
Jobboldali vagyok ,szerintem nem hazaárulók akik külföldre mennek , készülnek.
Egyetértek veled, azok a hazaárulók akik miatt idejutott az ország.
2/6 anonim válasza:
Az sem hazaáruló, aki egyéb okokból költözik el. Személyes döntés kérdése, hogy ki hol akar lakni. A haza dolga, hogy felszabadítson, nem pedig az, hogy rabláncon tartson. A nemzet szabadsága az egyén szabadságával kezdődik. Én itt élek, de nem ítélem el, aki elköltözött. Aki elmegy, menjen szabadon, de az előnyeit se élvezze annak, hogy magyar.
3/6 anonim válasza:
Azok hazaárulózzák le, akik ma is jól élnek, apuka-anyuka tolja a fenekük alá a kocsit stb. Fogalmuk sincs, hogy mások hogyan élnek.
4/6 anonim válasza:
Szerintem azokat "hazaárulózzák" le akik kimennek és onnét pofáznak utána, hogy "így a 'zország, úgy a magyarok".
Aki "kényszerből" megy mert ugye nincs mit rajta szépíteni, hogy nehéz itt megélni normálisan az szerintem érthető.
5/6 bumbi02 válasza:
Én az ilyen hazaáruló-zóktól csak azt szoktam megkérdezni, hogy Széchenyiről vagy Kossuthról mi a véleményük..: )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!