A turbó magyarok többsége, miért gyűlölik, még le is hazaárulózza azokat, akik jobb élet miatt, mennek ki külföldre dolgozni?
én azt kérdezném mi van a turbózsidókkal, meg a turbócigányokkal, a turbózsicikkel (gy.k.zsidócigány)
turbóarabokkal?
Azért, mert ahelyett, hogy valamivel hozzájárulnának ahhoz, hogy az otthoni problémák megoldása kerüljenek, inkább a saját értéküket nézik és külföldre mennek.
Nem akarok állást foglalni, hogy kinek van igaza, vagy kinek nincs, ez az indok mögötte.
Mert önzők...
A pènz nem minden...
Én nem ellenzem, mindenki úgy tesz, ahogy szeretné.
Abban viszont van igazság, hogy nyitott határok nélkül itt már olyan cirkusz lett volna, hogy.....
Én csak egy kertes kockaházat és egy autót szeretnék meg a gyerekemnek az életét finanszírozni, semmi luxust. Ehhez Magyarországon 20-30 évet kellene dolgoznom (ha nem putrifalván szeretném megvenni, hanem közel a munkahelyemhez) ahhoz, hogy ezeket megteremtsem. Külföldről ezt 5-10 év alatt összehozom kényelmesen, kellemes életszínvonalon. Miről beszélünk?
Nem beszélve arról, hogy az állam ott próbál elgáncsolni és lehúzni, ahol csak tud, a közbeszéd szintje primitív szinten van(g**i gazdagok, fúj mszp, fúj fidesz, fúj brüsszel, fúj akárki, putyin és soros is magyarországot tartja a világ közepének, dógozzá keményen osztán örüljé, hogy van munkád...soroljam még? ).
Ezt csak azok nem érzékelik, akik még soha nem éltek külföldön 1 hétnél többet.
Ez a két dolog az oka, hogy kimegyek külföldre. Belefáradtam, hogy küzdjek olyan emberekért, akik ezen a szinten gondolkodnak.
Van egy harmadik oka is:
Nem látom a pozitív változást. Az oktatás egyre rosszabb, az egészségügy is, a fizetések nem nőnek a munkaerőhiány ellenére sem (tavaly kőkemény 10% reálbér emelkedés volt, be ne sz***ak...), ha vállalkozni akarsz, akkor rád száll az összes hivatal és azt lesik hogyan tudnak lehúzni az ötvenmillió engedély illetékkel...
De az átlagmagyart ez nem érdekli. Van szalonna meg sör, addig van minden. Kösz, ez nem az én világom és ezzel nagyon sokan így vagyunk.
#8!
aha értem de ha majd a feleséged más töcsköli, meg nem látod a gyereket felnőni, az neked megéri?
#8 től nagyot nem is nőhet a fizetés...
mert szerinted mi lenne ha előírná az állam a 300+ fizetést? Elmennének a multik olyan országba ahol olcsó a munkaerő... ergo sakk matt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!