Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lehet védeni itthon az...

Meg lehet védeni itthon az abortuszhoz való jogot?

Figyelt kérdés

Tegnap kiment ugyan vagy háromezer ember tüntetni, de ez semmi pl. ahhoz képest, amennyien minden évben kiemennek a melegekért 35 ezren. Én azt hittem, hogy ennél jóval megosztóbb ez a téma és nagyobb felháborodást kelt az, hogy mgint a nők méhében turkálnak politikus férfiak.

Ezek után lehet számítani arra, hogy mivel a kormány most felmérte a társdalom reakcióját erre a kérdésre (ami kb. nullával egyenlő), szigorítani fogják hosszú tvon az abortuszt, esetleg teljesen be is tiltják lengyel mintára? Ha úgy nézzük ott sem bukott bele a kormány.

2022. szept. 29. 05:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
10, ha apu fizet, hogy kinn éldegélj akkor úgy érthető. De a legtöbb nő nem fog tudni 23 évesen teljesen önálló életet elkezdeni egyedül külföldön.
2022. szept. 29. 12:12
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
#11 nyilván a legkönnyebb ilyet feltételezni, nyilván… mennyivel nehezebb külföldön életet kezdeni, mint otthon? Elmondom. Semmivel. Sőt. Mivel ugyanazért a munkáért többet is kap az ember, pláne ha van már egy szociális hálója, és ismerősei, akkor egyáltalán nem bonyolult. Csak a maradi “máshol is szar minden” mindset miatt nem képesek belátni ezt sokan.
2022. szept. 29. 12:16
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
#11 nyilván ezért hagyják el ilyen sokan az országot. Mert olyan nehéz külföldön élni. Komolyan ekkora hülyeséget.
2022. szept. 29. 12:18
 14/31 A kérdező kommentje:
12: 23 évesen senkinek nincs külföldi országban szociális hálója, csak ha már előtte papival, mamival éltek kinn külföldön, magyarul van tapasztalat és kapcsolati tőke. Tehát vagy ez van, vagy hazudsz és nem is élsz külföldön.
2022. szept. 29. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
#14 alapképzésen is, és most mesteren is kint voltam/vagyok 1-1 félévet (ugyanott). Most egyetem mellett dolgozni is elkezdtem, plusz egyetemen is bekapcsolódtam tudományos munkába. Van egy fantasztikus mentorom, sok barátom, ismerősi köröm. Ne legyél már ennyire korlátolt. Csak azért mert neked nem volt elég bátorságod meglépni ezt, attól még nem lehetetlen.
2022. szept. 29. 13:23
 16/31 anonim ***** válasza:
19%
Az abortusz nem alapjog. Az élet ellenben az.
2022. szept. 29. 16:36
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
#16 akkor maradjon életben az embrió egyedül
2022. szept. 29. 18:10
 18/31 A kérdező kommentje:
17 szépen beadod egy intézetbe és nem a gyilkos hajlamaidat éled ki.
2022. szept. 30. 04:12
 19/31 anonim ***** válasza:
79%
#18 a magyar állami nevelés egyenlő a kegyetlenséggel. És továbbra sem tudsz megölni valamit, ami nem tud életben maradni.
2022. szept. 30. 06:54
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, a 18-as hozzászólásod csak rosszul sikerült irónia volt, vagy te tényleg tök komolyan gondolod, hogy a nők azért mennek abortuszra, hogy a gyilkos hajlamaikat kiéljék?
2022. szept. 30. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!