Mi van akkor ha nem veszek részt a népszámláláson? Megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Ha nem töltöm ki online a kérdőívet és elutasítom azt a személyt aki a kérdőív miatt felkeres2022. szept. 27. 10:17
11/17 anonim válasza:
10: a sok agyhalottat ezzel aligha győzöd meg. Már biztos alusapkában írják ki a hülye kérdéseiket.
12/17 Koplárovics Béci válasza:
"Hogy képzelik, ha annyira népet akarnak számolgatni, vegyenek fel rá embereket és járjanak házról-házra."
Pontosan ezt is fogják tenni. Az online kitöltés lehetősége csak egy opció.
"Én már korábban is megmondtam nem veszek részt Mr. Diktátor őrültségeiben. "
A népszámlálás független attól, hogy éppen milyen színű kormány van. Sőt képzeld! Nem is csak Magyarországon létezik ilyen.
13/17 anonim válasza:
Nekem ez új. Legutóbb a csajomnál aludtam, mikor jöttek. Én nem emlékszem, abban az időben alig mentem haza, csak a csajnál lebzseltem. Most meg külföldön lakók, most ezért ugorjak haza? Főleg, hogy a lakásomban meg tök más lakik. Illegális migrans vagyok.
14/17 anonim válasza:
Online is ki lehet tölteni:)
15/17 anonim válasza:
Oké, akkor ha kicsengetem nekik a 200 rugót, akkor meg is vagyunk, ugye? Nem ütik bele a pofájukat a házamba?
16/17 anonim válasza:
Hozzám jöhetnek személyesen, de készpénzt hozzanak magukkal, mert koponyánként 15 rugó a lakásba lépési tarifa!
Az államot sem érdekli, hogy éjjel embert ölök-e a költségeim finanszírozására, engem sem érdekel, hogy ez tetszik-e majd a pribéknek!
Fogják fel "rezsi hozzájárulásként"!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!