Magyar Péter mennyire lehet benne biztos, hogy már most bezsebelte az ellenzék szavazatait?
Figyelt kérdés
Ellenzékiek, ti kire szavaztok majd, illetve korábban kit támogattatok?#Tiszára, Tiszát #Tiszára, Mi Hazánkat #Tiszára, Ellenzéki-Baloldali pártot (pl DK-MSZP, P, LMP, Momentum, MKKP stb.) #Tiszára, Jobboldali pártot (pl Jobbik MMN, Nép pártján, 2RK) #Nem a Tiszára szavazok ellenzékiként #Egyéb kategória, válasz, leírom
tegnap 18:44
1/3 anonim 

válasza:

Fideszes szavazó voltam, most már a Tiszára szavaznék.
2/3 anonim 

válasza:

Legutóbb a kutyákra szavaztam, az az összefogásos katyvasz nem nyerte el a tetszésemet.
Most ezzel a tiszával bepróbálkozok hátha összejön a rendszerváltás.
Magyar Péter nekem kicsit populista, de már túlvan az ország azon a ponton hogy finnyáskodjak, egy marék molylepkére is behúznám az ikszet csak húzzanak már el innen a narancsosak Moszkvába vagy ahová akarnak.
3/3 anonim 

válasza:

A választás előtti 3 hónap fog dönteni. Az alapozó munkára a párt reklámozására szükség van de a választási hajrá lesz a kulcs hogy akiket most megszólított azok menjenek el szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!