Mi van akkor ha nem veszek részt a népszámláláson? Megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Ha nem töltöm ki online a kérdőívet és elutasítom azt a személyt aki a kérdőív miatt felkeres2022. szept. 27. 10:17
1/17 anonim válasza:
Meg. Fel is hívták rá a figyelmet.
2/17 anonim válasza:
200 ezer forint. De lehet hogy euróba is lehet fizetni majd.
10 euró lehet addigra elég is lesz 😂😂😂
5/17 anonim válasza:
Itt minden fontosabb dolog le van írva. [link]
6/17 anonim válasza:
Dehogy büntetnek... kit érdekel az ő hülyeségük. Van az embernek jobb dolga is, mint ilyen gagyi kérdőíveket töltögetni. Hogy képzelik, ha annyira népet akarnak számolgatni, vegyenek fel rá embereket és járjanak házról-házra. Oldják meg. Csak mivel eddig sem tudtak semmit megoldani, így esélytelen. Én már korábban is megmondtam nem veszek részt Mr. Diktátor őrültségeiben. A koronavírús idején sem vettem részt, meg másban sem követtem a hülyeségeit. Nekem egy túlsúlyos idióta bohóc nem fog parancsolgatni, semmi közöm hozzá. Ha annyira tudni akarja, hányan laknak a szutykos országában, akkor emelje fel a dagadt pi*sáját és menjen kérdezgessen.
7/17 anonim válasza:
Amúgy meg ez is pénzkidobás. Lehetett volna bőven másra költeni, mint ilyen baromságra. De erre is képtelenek, inkább nyomtatunk ész nélkül, meg fizessük a sok pincsit, akik rohangásznak. Nagyszerű.
8/17 anonim válasza:
"Hogy képzelik, ha annyira népet akarnak számolgatni, vegyenek fel rá embereket és járjanak házról-házra." Te már a maradék agyadat is eldiétáztad anorex. Képzeld, menni fognak a kérdezőbiztosok. Hűha. Na menj fuss pár kört a ház körül aztán egyél 3 szál füvet de nehogy meghízz
10/17 anonim válasza:
Egyébként... lehet fura, de a népszámlálás nem a Fidesz találmánya, ilye szoktak csinálni, teljesen normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!