Komonisták után a Bokros csomag idejin rosszabbul éltek az emberek a 90es évekbe mint most hogy 30% az imfláció és cégek mennek sorba csődbe hogy drágula villany és gáz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 17:50
11/15 anonim válasza:
marha jó hogy senki nem a kérdésre válaszol, pedig engem is érdekelne, hogy akkor volt rosszabb vagy most rosszabb. kisgyerek voltam akkor nem tudom, nem emlékszem akkor milyen lehetett felnőttnként boldogulni a szüleinknek például
12/15 anonim válasza:
Nekem akkor egyértelműen jobb volt.
13/15 anonim válasza:
11 én a kérdésre válaszoltam 1.
14/15 anonim válasza:
A Bokros-csomaggal össze sem lehet hasonlítani. Azt se feledjük, hogy az nem globalis recesszió vagy folyamatok miatt történt, hanem azért, mert az elcseszett gazdaság rendbehozatalára az akkori vezetés a megszorítást látta helyes megoldásnak, amivel megfojtotta az országot.
15/15 anonim válasza:
Aki a 90-es években rosszul élt, az meg is érdemelte. Körülöttem mindenki, az abban az időben szerzett pénzből indított vállalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!