Ha már úgyis átlagenergia felhasználásról van szó. Miért nem használhatják fel kedvezményes áron az átlag felett fogyasztók, az átlag alattiak fel nem használt energia különbözetét?
Figyelt kérdés
Pl: egy panelban lakó család évente 2000kwh-t használ el, akkor a maradék 523kwh mehetne az átlag felett használók tarsolyába. Ugyanígy a gázzal.2022. júl. 21. 20:34
1/10 anonim válasza:
Nem az a cél, hogy jól járjunk, ezért.
2/10 anonim válasza:
A pénz beszedés a cél
Ez az átlag fogyasztás dolog csak egy blabla
3/10 anonim válasza:
Kérdező, az egy mérővel rendelkező társasházak esetében ez fog történni. Külön mérőóráknál ezt hogy gondoltad? Havonta csencseltek egymással a facebook-on hogy Debrecenben maradt 15m3 azt fizesse ki a haver Esztergomban?
4/10 anonim válasza:
Az átlagenergia olyan mint az átlagfizetés: mindkettő fidesz képződmény és semmi közük a valósághoz.
5/10 A kérdező kommentje:
3#
A szolgáltatók adatbázisában meg vannak az éves adatok. Csupán nekik kell egyeztetni, s a fennmaradt részt olcsóbban számlázni az átlag felett használóknak. Gondolom ez plusz munka nekik, de ennyit csak megérdemel a nép!
2022. júl. 21. 21:05
6/10 anonim válasza:
Ettől még nem fog bukni a Fidesz, ezt jobb ha bevésed.
7/10 anonim válasza:
A cél, hogy kezdjenek el spórolni az emberek, ne trükközni. A trükközésből nem lesz plusz gáz.
8/10 anonim válasza:
A trükközés az, hogy előbb beijesztik a népet a világpiaci árral. Ha nem hőbölögtek volna, talán úgy is maradt volna. Szépen bepróbálkoztak! Ma pedig már hálásnak kell lenni, hogy többet fizetünk, de mégsem annyira.
9/10 anonim válasza:
Én megoldom, átvezetem a szomszédnak, mert én nem használok gázt.
10/10 anonim válasza:
Díjazom a humorérzékedet, kérdező! Jópofa vagy! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!