A villany esetén a nappali és az éjszakai együtt számít a havi/ éves limitbe, vagy mindkettőre külön - külön?
Pl 1938 kwh nappali áram, emellett 1328 kwh éjszakai a fogyasztás.
Akkor most együtt számolják, vagy erre is arra is érvényes a kedvezményes ár, mert külön egyik sem lépi át az éves kedvezményes keretet?
Ha egyben számoljuk mennyit fogok fizetni, most kb 10 400 Ft a havi villanyszámla?
ez bennem is felmerült, mert nekem is éjszakai (vezérelt) áramom van.
ezt ne vedd kézpénznek, de a rendeletben "2523 kWh/év/mérési pont" szerepel. az MVM kisoka szerint a mérési pont azonosítót a számlán találom.
megnéztem a számlám és nekem két mérési pontom van, az egyik "A1" a másik "B alap" megjegyzéssel. az A1 a normál díjszabás, a B az éjszakai.
ebből én azt vontam le, hogy külön nézik.
Rendelet:
MVM kisokos:
Ezeket a finomságokat még nem döntötték el, úgyhogy e pillanatban még senki sem tudhatja biztosan, kérdező!
Aki ide azt írja, hogy beleszámít vagy nem számít bele, az jelenleg csak a privát véleményét írja, semmi mást!
"megnéztem a számlám és nekem két mérési pontom van, az egyik "A1" a másik "B alap" megjegyzéssel. az A1 a normál díjszabás, a B az éjszakai."
Nekem e.on számlán egy mérési pont szerepel az A1 és B-re. Viszont ebben az esetben nem tudom értelmezni a rendeletet. Megkérdeztem a szolgáltatót és ők sem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!