A villany esetén a nappali és az éjszakai együtt számít a havi/ éves limitbe, vagy mindkettőre külön - külön?
Pl 1938 kwh nappali áram, emellett 1328 kwh éjszakai a fogyasztás.
Akkor most együtt számolják, vagy erre is arra is érvényes a kedvezményes ár, mert külön egyik sem lépi át az éves kedvezményes keretet?
Ha egyben számoljuk mennyit fogok fizetni, most kb 10 400 Ft a havi villanyszámla?
Igen, de én is ugyanezt írtam le már 2x is, nem értem mit szeretnél mondani.
Na akkor nem tudjuk... ugyanaz a bajom, mint a 14# esnek.
Pedig jogász vagyok bakker...
21
Ezt írtad:
"De itt nem pontosítás, hanem két különböző dolog a zárójel előtti meg a zárójeles rész."
Ezzel azt mondod - értelmezésem szerint - hogy mérőóránként értendő a limit, és nem összesen. Mivel sokak fejében a mérési pont maga a mérőóra.
#19 Nem, bocsánat! 5-ös válaszolónak írtam volna. Nálam egy mérési ponton 2 villanyóra van.
Ettől még érvényes a kérdés,ha valakinek van ötlete: 2 villanyóra, két külön díjszabással. 210 a limit, de hogy oszlik meg a többletfogyasztás? Minden kWh-ra 70 ft? A B-re is? Akkor miért van az új díjszabásban a vezérelt áramra augusztustól 60 Ft?
Nem, azt írtam hogy a mérőóra nem egyenlő a házzal.
24
Az A1-re havi limit 210kWh, a B-re meg fizeted a 60 forintot.
"Az A1-re havi limit 210kWh, a B-re meg fizeted a 60 forintot."
Nem A1-re 210 a havi limit, hanem egy mérési pontra, amin nekem 2 óra van, egy A és egy B(vezérelt). Még mindig nem érted a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!