Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, tudnátok még...

Fideszesek, tudnátok még ellenségkép nélkül élni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 06:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
61%

20

Kicsikém, akkor újra, mert ma nagyon nem megy a gondolkodás. Mondom, MÉG A KUTYAPÁRT IS többet ért el. De gondolod, hogy az egyesült ellenzék nagy része nem liberális? Még a ti gazdátok is az volt, mielőtt fordított egyet a köpönyegén. :D

2022. szept. 20. 08:29
 22/46 anonim ***** válasza:
73%

"Megy a matek csak felfelé kerekítettem, jóindulatból."

Ja. Ahogy a választásoknàl szoktátok, hogy az 50% az kétharmad. Merő jóindulatból! :D

2022. szept. 20. 08:34
 23/46 anonim ***** válasza:
74%

25

Te miről beszélsz? :D Istenem, a fidesznyikek komolyan nem tudnak egy (cinikus és hazug, de legalább) koherens érvelést letenni az asztalra? 😆

2022. szept. 20. 08:36
 24/46 anonim ***** válasza:
19%
26 Kéne hozzá némi intellektus a fogadóoldalon Nálatok a DK-ban:)) Hiányán vagy. Majd felnősz, megokosodsz, megérted:)))
2022. szept. 20. 08:38
 25/46 anonim ***** válasza:
76%
#27 azt mondod, hogy a liberálisok 2%-on vannak. De még a Kutyapárt egyedül is többet produkált, és akkor nem vetted hozzá a többit. Nem jön ki a matek. Emberi dolog tévedni, de tagadni a nyilvánvalót nagyon gáz
2022. szept. 20. 08:40
 26/46 anonim ***** válasza:
35%

27

Látod, ezt például honnan veszed, hogy dékás vagyok? Még csak nem is az egyesült ellenzékre szavaztam, de sebaj...

Gazdatudatod pedig neked van. Én készséggel elismerem, hogy az ellenzék egy nagy része vállalhatatlan, és hajlandó vagyok belátni, hogy a Fidesz működésében vannak pozitívumok. Te képes vagy bármiféle distinkcióra, vagy a közmédiából rád ömlesztett fosnak is csak a legalját tudod befogadni és tovább hányni?

Ha liberálisból tényleg csak 1%-nyi van, akkor a gazdád miért beszél annyit róluk? Tényleg folyton egy hibahatár alatti kisebbségről kell sipákoljon egy ország miniszterelnöke? Ugye, milyen ellentmondásos, hülyegyerek?

2022. szept. 20. 08:43
 27/46 anonim ***** válasza:
20%

28 - Jó, türelemmel hajolok le hozzád, hogy értsd. Komolyan. Mert felületesen olvasol és nem érted az írott szöveget.

Bármennyire meglep Téged vannak liberális gondolatok, amiket nem érzek magaménak, de el tudom fogadni.

És vannak az aberráltak - 2%, a teljesen debilek és ők a hangosak sajnos.

2022. szept. 20. 08:44
 28/46 anonim ***** válasza:
88%
30 Ezek szerint az egyesült ellenzékkel konkrétan semmi bajod. Ezesetben miért fikázod a DK-t? Valahogy nem áll össze a hazugságáradatod...
2022. szept. 20. 08:45
 29/46 anonim ***** válasza:
13%

30

Hogy DK-s vagy, azt a stílusból és abból, hogy Te minősítettél először.

A gazdatudatot onnan, hogy mindenki magából indul ki.

A hülyegyerekre reagálva - látod ez a Ti vitaszintetek.

Amúgy MZP-re szavaztam.

2022. szept. 20. 08:48
 30/46 Drakula ***** válasza:
0%

"23

Ugyanazt mondjuk elvtárs. A Kutyapárt is többet ér:)))

Figyi, ezt a gazda tudatot kölyökkorodtól beléd nevelték, vagy olvastad valahol és megtetszett?:)

Értem, hogy nálatok vagy Te, meg a gazdi, de a körúton túl ott a nagyvilág:)

Az egyesült ellenzék, ahogy mélyen tisztelt vezetőtök mondta: fasiszta, kommunista és liberális. Nem tudom eldöntöttétek e már :)"

Te most hozzám beszélsz vagy valakihez akinek törölték a kommentjét?

2022. szept. 20. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!