Mi lesz a következő ellenségképe a Fidesznek?
Figyelt kérdés
Az ellenzéket legyőzték, migránsok nem jönnek, covidnak vége.. Brüsszelnek beintett, pénzt már úgysem ad az EU.
Ki ellen fog most harcolni Orbán?
2022. ápr. 4. 00:41
1/7 anonim válasza:
Most ismétlődik Prüsszel+hozzá jön a háború, amikor azt kell majd megmagyarázni, hogy miért lesz egyre drágább minden, és jövőre miért nem kap rajtuk kívül senki semmit.
3/7 anonim válasza:
Csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy eddig minden csatáját megnyerte? ...és még az EU-s pénzek kapcsán is tévedsz:
4/7 anonim válasza:
Már elég régen volt soros a receptorok újra érzékenyek és ma meg is említette. Én is szívesen gyűlölöm sorost
5/7 anonim válasza:
Pont ezért lett ismét 2/3, mert itt tart az ellenzék még mindig.
6/7 anonim válasza:
Bőven van harcolnivaló.
Én azt szeretném, ha a WHO ellen harcolna.
7/7 anonim válasza:
Brüsszel lesz szerintem, semmikép se Putyin.
Esetleg Zelenszkij.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!