Vajon Orbán most mennyire alkalmaz kreált ellenségképeket vagy ezek valós veszélyek?
Figyelt kérdés
Orbán 2006ban mondott olyanokat hogy kreálj egy ellenségképet, patás ördögöt stb. Vajon most ezeket mennyire alkalmazza Orbán Soros, migráns, Brüsszel, szankciók stb. tekintetében?
2022. szept. 18. 15:52
1/20 anonim válasza:
Áh semennyire. Láttál te ilyet az elmúlt 12 évben? Minden nap? Ne már :D :D
2/20 Drakula válasza:
Sorost leszámitva a többi nem kreált vesszély.
4/20 anonim válasza:
Semelyik sem teljesen kitalált, de mindegyik el van túlozva. Sorosnak például messze nincs itt akkora jelentősége, hogy mindent rá lehessen fogni.
5/20 anonim válasza:
Szerinted Soros, az illegális migránsok meg a szankciók kitalált dolgok???
6/20 A kérdező kommentje:
5. Nem azt mondtam hogy kitalált dolgok, hanem hogy kreált ellenségképek, tehát messze nem jelentenek akkora veszélyt mint ahogy azt a Fidesz állítja...pl. Kelet Putyin jelenleg ennél sokkal nagyobb veszélyt jelent ránk minden szempontból
2022. szept. 18. 16:10
7/20 anonim válasza:
Kinek mi a veszély, ez szubjektív. Én pl nem nagyon látom, hogy Putyin Magyarországnak ártani akarna. Brüsszel sokkal jobban veszélyezteti a nemzeti szuverenitásukat pl. Mikor szólt bele Putyin a magyar oktatásba vagy családjogba?
8/20 anonim válasza:
"Én pl nem nagyon látom, hogy Putyin Magyarországnak ártani akarna. "
A Putyin akciói miatt elszálló energiaárak miatt épp most térdel le az ország, de te nem látod hogy "ártana". Mi lenne, ha kinyitnád a szemed? :D
9/20 anonim válasza:
8: Az a szankcióháború következménye, amit Brüsszel kezdett.
10/20 anonim válasza:
"8: Az a szankcióháború következménye, amit Brüsszel kezdett."
Persze, miután az oroszok előbb a Krímet majd Ukrajnát is lerohanták. Milyen szankcióháború volt 2014 előtt? Hmm? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!