Vajon Orbán most mennyire alkalmaz kreált ellenségképeket vagy ezek valós veszélyek?
Orbán 2006ban mondott olyanokat hogy kreálj egy ellenségképet, patás ördögöt stb. Vajon most ezeket mennyire alkalmazza Orbán Soros, migráns, Brüsszel, szankciók stb. tekintetében?
"Nem azt mondtam hogy kitalált dolgok, hanem hogy kreált ellenségképek, tehát messze nem jelentenek akkora veszélyt mint ahogy azt a Fidesz állítja...pl. Kelet Putyin jelenleg ennél sokkal nagyobb veszélyt jelent ránk minden szempontból"
Tény hogy soros nem jelent valodi vesélyt de a migrácio az igenis azt jelent.
A migránsok ide akarnak jőnni, nagy részük nem dolgozik, ráaásul a bünőzés is meg nő a érkezésükkel.
Putyin az ukránokra jelent nagyobb vesszélyt, nem ránk. Ő nem ide akar jönni.
8-as.
Nem az oroszok nem adnak el nekünk gázt, hanem az EU nem vesszi meg.
"Persze, miután az oroszok előbb a Krímet majd Ukrajnát is lerohanták. Milyen szankcióháború volt 2014 előtt? Hmm? :D"
Nem biro fel fogni hogy a eu döntött igy, teljesen feleslegesen? Nem az oroszok vivják a szankcio hábórut, eleve nem is éri őket kár.
"A migránsok ide akarnak jőnni, nagy részük nem dolgozik, ráaásul a bünőzés is meg nő a érkezésükkel."
Jaja, minden migri hozzánk akar jönni, csak és kizárólag hozzánk. Ezért kellett őket leszállítani a Keletiben és Bicskén a vonatról,mert észre sem vették hogy megérkeztek :D
"Nem biro fel fogni hogy a eu döntött igy, teljesen feleslegesen? Nem az oroszok vivják a szankcio hábórut, eleve nem is éri őket kár."
Persze nem éri az oroszokat kár. Nekünk meg most is ötöd áron jön a gáz igaz? :D
Igazad van, a mocskos eu miatt van minden.
"Jaja, minden migri hozzánk akar jönni, csak és kizárólag hozzánk. Ezért kellett őket leszállítani a Keletiben és Bicskén a vonatról,mert észre sem vették hogy megérkeztek :D"
Az "ide" alatt europát értettem, de vannak akik ide jönnének.
"Persze nem éri az oroszokat kár. Nekünk meg most is ötöd áron jön a gáz igaz? :D" Nem, nem jőn ötöd áron a gáz, bár mondjuk legalább jön.
"Igazad van, a mocskos eu miatt van minden."
Nem írtam ilyet de azért köszönöm az egyetértést.
"Az "ide" alatt europát értettem,"
És az neked miért fáj? Hát mi épp most távozunk Európából, a migrik meg menjenek csak a hanyatló nyugatra megfagyni :D
"És az neked miért fáj?"
Mert europai vagyok. Téged miért nem zavar?
"Mert nem foglalkozok mások belügyeivel."
Kivéva ha ukránok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!