Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, tudnátok még...

Fideszesek, tudnátok még ellenségkép nélkül élni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 06:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
75%

"Akkor miért agitáltok mindig a keresztények,fehér emberek,férfiak,heteroszexuálisok, autósok ellen?"

Egy dolgot magyarázzatok már el nekem: ki a hónaljmankós f.szom agitál a keresztények, meg a fehér emberek, meg az autósok ellen??? Még a túlzott autózás ellen, az oké, de a többinél még az sem áll.

Annyira gyűlölöm ezt a hergelő politikai eszközt. Ha egy párt kampányt indít a fingató zöldségek visszaszorítására a menzákon, mert délután mindig büdös van az iskola folyosóján, akkor biztosan lesz egy politikus, aki azt mondja, hogy az a politikus utálja a magyarokat, mert nálunk népi étel a káposzta. A baj az, hogy el is hiszik neki.

2022. szept. 20. 07:45
 12/46 anonim ***** válasza:
39%

Én úgy látom az ellenzékiek a gyűlölködőbbek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. szept. 20. 07:48
 13/46 anonim ***** válasza:
81%

9

Az általatok megválasztott Orbán Viktor ígérte meg, hogy elszámoltatja Gyurcsányt. Na most vagy arról van szó, hogy Gyurcsány semmi rosszat és törvénytelent nem tett, amiért el kellene számoltatni. Ezesetben nem kellett volna egy ártatlan ember felelősségre vonásával kampányolni, és 12 év távlatából is őt mocskolni. Vagy Gyurcsány valóban költségvetést hamisított, hazudott, lopott, szemkilövetett, és akkor nosza, számoltassák el. Ja, hogy ez nem történt meg? Vajon miért? Mikor hazudott Orbán Viktor? Amikor démonizálta Gyurcsányt vagy amikor azt mondta, hohy felelősségre vonja? Sosem gondolkodtatok ezen?

Nekem tudod nagyon úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc a Fidesznek a leghasznosabb...

2022. szept. 20. 07:54
 14/46 anonim ***** válasza:
90%
Én liberális vagyok, de szeretem pl a magyar népzenét, néptáncot és fontosnak tartom a megőrzését. Nem tudom miért zárná ki egymást azzal, hogy elfogadok másokat, függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségű, nemi hovatartozású stb, ha másoknak nem árt vele.
2022. szept. 20. 07:54
 15/46 anonim ***** válasza:
78%
14: ők úgy vannak vele, hogy ha valaki pl. mást mer gondolni, akkor az már támadja őket. Képtelenek megtűrni azt, hogy valaki gondolhat mást is a világról.
2022. szept. 20. 08:02
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
#16 konkrétum? Vagy az összes liberális, kezdve a 16 éves piercinges kamasz lánytól, át a 33 éves 2 gyerekes könyvelő családapán át a 75 éves kétfarkú szavazó nagymamámig? 😂
2022. szept. 20. 08:08
 17/46 anonim ***** válasza:
73%

16

Niedermüller tényleg tenyérbe mászó, de ne vágd már magad ennyire áldozatpózba. Ilyen alapon Magyarországon zsidóüldözés van, hiszen mindig akad pár idióta a Kuricinfón, aki megfejti, hogy mindenért Izrael és a zsidók a felelősek.

Te fehérkén, heteróként és autósként(?) komolyan, őszintén azt tudod mondani, hogy el vagy nyomva?

2022. szept. 20. 08:10
 18/46 anonim ***** válasza:
73%
A számolás látom nem megy. 2%? Ennél a Kutyapárt többet ért el... De semmi baj! Egy fidesznyiktől nem várjuk el, hogy általános iskolai tudással bírjon.
2022. szept. 20. 08:20
 19/46 anonim ***** válasza:
80%

"Őőőő, a liberálisok?Meg, az általuk megválasztott képviselők,polgármesterek."

Melyik liberális polgármester agitál fehér, keresztény magyarol ellen, te nagyon...

Nem írtam le.

2022. szept. 20. 08:24
 20/46 Drakula ***** válasza:
38%

"Fideszesek, tudnátok még ellenségkép nélkül élni?"

Ha nem lenne ellenség képem akkor is tudnék élni, csak nem lennék fideszes.

2022. szept. 20. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!