Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, a népharag...

Ellenzékiek, a népharag szeptember végére elsöpri a Fideszt, mint Zuglóban és Újbudán?

Figyelt kérdés

Az 1800 traktor, az el nem kezdődő tanítás és a dübörgő népharag ereje okozta a mai eredményeket? Megjött az első számla is már 🤔. A 480-as benzin is kifogyott.

Esetleg gondoltatok arra, hogy mikor ezzel hitegetett titeket az ellenzék, akkor a bölcs vezéretek szavaival élve, sötétben tartottak és trágyával etettek? Mert semmi nem volt igaz belőle.

2022. szept. 18. 21:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy #6, én élvezem, ahogy sorra omlanak össze a hazugságok, mint a Vásárhelyi telex levélszavazat égetés. Jobban tennéd, ha nem vennéd komolyan ezeket, röhögj rajtuk, másra nem igazán jók."

És Orbán hazugságain nem röhögsz? Marad a rezsicsökkentés, nem lesznek megszorítások. Boldog vagy, amikor kiderült, hogy hazugsággal nyert a királyod?

Egyébként továbbra is olyan dolgokkal jösz nekem, hogy mennyien voltak a választásokon és az kinek kedvez.

De azt még egyszer sem tudtad megindokolni, hogy miért jó nekünk ez a kormány. Roppant szánalmas vagy, hogy csak hajtogatod, hogy nincs népharag. Oké, nincs.

DE MIÉRT JÓ A FIDESZ? Továbbra se indokoltad meg. Már leírtam valahol de leírom itt is, érvelési hiba az, hogy a többségnek igaza van azért, mert ők vannak többen.

2022. szept. 19. 11:05
 22/23 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés nem a Fideszről szól. Kielégítő volt a válasz?

2022. szept. 19. 11:27
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

#18 vagyok #21-re reagálva:

Én nem napolom vagy számolom, szimplán akkor várható a népharag, ha az emberek saját bőrükön érzik a problémák súlyát és a kormány nem tudja vagy akarja eléggé enyhíteni.

Fidesz sem szeretne népharagot és emiatt valószínűsítem, hogy ők is gondolkoznak, mit találjanak ki, amivel enyhíteni tudják a nép nagyobb részének a problémáit.

Ugye itt alapvetően nem az a fő probléma, hogy az embereknek többet kell-e fizetni, hanem, hogy hányan fagynak meg vagy kerülnek a fagyás szélére, esetleg éhhalál közelébe - ez elég komoly gond és főként az embereknek, nem a kormánynak.

Ha az embereknek végül segítenek, de a cégeknek nem, akkor sok cég tönkremegy (munkahelyek), ill. megdrágult szolgáltatások és termékek kérdéskör kerül előtérbe, ami megint csak éhezést okoz, ez is meglehetősen komoly probléma.

...és nem biztos, hogy el lehet ezt intézni annyival, hogy "Brüsszel" meg "Soros" meg "Ukránok" miatt történik mindez meg "elmúlt nyolc év" és a szokásos problémamegoldások...

Az emberek addig elvannak, amíg nem szorul a nyakuk körül a hurok, de elégedetlenek lesznek, ha igen... és nesze neked népharag.

Részemről nem szeretném, hogy így történjen, nagyon nem...

Inkább akkor gondolkozzanak az emberek, amikor választani kell rossz és rosszabb lehetőségek közül (és legyen(!) meg a lehetőség), de ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mert ez véresen komoly lesz, ha hideg telünk lesz és a kormány nem tud valami valós problémakezeléssel előállni.

Drukkoljunk annak, hogy tudnak segíteni az embereknek - akár ellopott pénzek visszacsatornázásával, akár másképpen, de a valóságban, nem pedig hangzatos mutogatásokkal.

2022. szept. 19. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!