Ha az unió nem ad több pénzt szeptembertől akkor ki fogunk lépni,jön a Huxit?
Az unió szeptemberben dönti el hogy megvonják e tőlünk a nekünk járó pénzt.
Az unióban eddig is csak azért voltunk mert adták a pénzt,de ha már az sem lesz akkor felesleges, sőt káros lenne továbbra is benne maradni,a Fidesz meg Mi hazánk szavazók simán megszavazzák a kilépést ha kell.
A Huxit után pedig csatlakozhatunk az ideológialag amúgy is közelebb álló BRICS-hez,de a NATO és ENSZ stb ugyan úgy maradna.
Mi a véleményetek,jöhet a Huxit?
Ez az Unió egy jótékonysági intézmény.Csak úgy osztogatják a pénzt.Pusztán felebaráti szeretetből.
Hát persze már csak így van ez...Adakozok én is ..Az egyik zsebedből kiveszek 100 forintot aztán a másikba teszek kettőt abból amit kivettem.
Egyébként a BRICS tényleg nem szervezet, hanem egy mozaikszó: B rasilia, R ussia, I ndia, C hina. A BRICs kb annyira szervezet, mint a V4-ek, és kb annyira erős szövetség, mint a magyar ellenzék, amit csak a közös ellenség tart össze. Ettől eltekintve nincs bennük semmi közös, India, Kína és Oroszország kifejezett riválisok sok tekintetben.
Ideológiailag sem áll közelebb hozzám egy kumma szemmel sem. Mármint az lehet, hogy a kormányhoz igen, de hozzám biztosan nem. Azt sem tudom elképzelni, mégis mit profitálna Magyarország abból, hogy ezekkel az államokkal üzletel a nyugat helyett. Érdemes megnézni az ő befolyási körzetükben az életet, meg itt.
Én örülnék neki, AZ Eu kettős mércét alkalmaz velünk szemben, ez régen kiderült már, direkt büntetni akar minket, mert vannak önálló gondolataink.
Bárcsak kilépnétek végre! Úgy szeretnék már egy nyugodt, erős, egységes, konszenzusra törekvő, békeszerető, demokratikus, jogállami alapokon nyugvó, 21. századi Európában élni!
Magyarország csak nyűg az EU-nak is, jóval több vele a kár mint a haszon!
"az ideológialag amúgy is közelebb álló BRICS-hez"
Hát, hozzám az EU közelebb áll ideológiailag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!