Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, a népharag...

Ellenzékiek, a népharag szeptember végére elsöpri a Fideszt, mint Zuglóban és Újbudán?

Figyelt kérdés

Az 1800 traktor, az el nem kezdődő tanítás és a dübörgő népharag ereje okozta a mai eredményeket? Megjött az első számla is már 🤔. A 480-as benzin is kifogyott.

Esetleg gondoltatok arra, hogy mikor ezzel hitegetett titeket az ellenzék, akkor a bölcs vezéretek szavaival élve, sötétben tartottak és trágyával etettek? Mert semmi nem volt igaz belőle.

2022. szept. 18. 21:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Előbb lesz Schobert Norbiból Németh Szilárd személyi edzője, mint bármelyik ellenzéki politikusból Magyarország miniszterelnöke.
2022. szept. 18. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
39%

#3: Tehát amikor nincs válság, akkor azért megy jól a kormánynak, mert segítik a külső körülmények; amikor pedig válság van, akkor nem a külső körülmények hátráltatják, hanem rossz kormányzás. Aha, értem. :)

...de ha konjunktúra idején nem nagy kunszt jól kormányozni, akkor 2006. nyarán (a 2008-as válság még a láthatáron sem volt) miért is kellett elhangoznia annak a bizonyos őszödi beszédnek, amelyből kiderült, hogy óriási a baj?

2022. szept. 18. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
A Fidesz betartotta minden ígéretét természetesen :D
2022. szept. 18. 22:20
 14/23 anonim ***** válasza:
#6: Nem. Az én vagyok. :)
2022. szept. 18. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a fideszesek inkább megfagynak vagy éheznek, mint hogy beismerjék, hogy rossz döntést hoztak.
2022. szept. 18. 22:53
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Ez az ellenzék lett volna a jó döntés, akik néhány órával a vereség után már egymást marcangolták? Ők hozták volna el a megváltást?
2022. szept. 18. 23:04
 17/23 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen logikus kérdéseket ne tegyél fel az árnyékpártiaknak. Sértésnek veszik.

2022. szept. 18. 23:20
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Ami a népharagot illeti, az még nem jött el... ha benne leszünk a télben és nem enyhe telünk lesz, valamint a kormány nem bújik ki mégis a rezsicsökkentés-csökkentésből addigra, na, akkor lesz néparag is vélhetően (ha nem vagyunk még teljesen elveszett nemzet)...

...de a cégek sem maradhatnak a jelenleg ismert gáz/villany árakon, mert nagyon meg fogjuk szívni hamarosan.

#16 - az ellenzéki összefogás távolról sem volt ideális helyzet, valóban nehéz lett volna összefogniuk és látványosan estek szét.

Bár a DK nagyon úgy tűnik, nem is akart összefogni (úgy nem, hogy nem Dobrev Klára nyert, ami meglepte őket)... épp' az volt a bajuk, hogy nem a DK-nál volt az irányítás.

Véleményem szerint éppen így lehetett volna valami valódi változás, és ez nem kellett a népnek...

2022. szept. 18. 23:23
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
Pedig milyen kár, hogy egy Dobrev-Jakab-Fegyőr kormány nem kellett a népnek.
2022. szept. 18. 23:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Tehát a népharag télre várható? Bocsánat, csak már 3.-ik alkalom, hogy elnapoljátok választások óta, de akkor felírom a naptáramba. December 6.-án nem a Mikulás jön majd, hanem az ellenzéki népharag 😂, jegyeztem.
2022. szept. 19. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!