Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik büszkélkednek, hogy gáz...

Akik büszkélkednek, hogy gáz és áramfogyasztási limiten belül vannak, nem érzik cikinek, hogy ez annyit jelent, hogy EU szinten csórók?

Figyelt kérdés
Mivel ezen a határon belül megmaradni annyit jelent, hogy a legkevésbé modern, indokolatlanul spórolós és visszamaradott életszínvonalon élnek.
2022. szept. 17. 23:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Mindjárt kapcsolok fűtést, ablakokat kinyitom, felkapcsolom az összes villanyt, mosógép és mosogatógép 0-24 járatni fogom, x-box, tv, laptopok menjenek szintén 0-24.A villanybojlert 80 fokra állítom, csak ne piszkáljon a kérdező, hogy indokolatlanul spórolok.:(
2022. szept. 18. 00:27
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem. Csak a kérdésed a ciki.
2022. szept. 18. 00:32
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

11.

Nem mered! Csak a szád jár!

2022. szept. 18. 00:50
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
#13 Merni merem, de nem vagyok komplett idióta.:D
2022. szept. 18. 00:55
 15/23 anonim ***** válasza:
89%

Nem érzem magam csórónak sem EU, sem magyar szinten.

Eddig benne voltunk a limitben. Mi nem pottyantottunk x gyereket, ketten élünk egy lakásban, télen ülhetünk bugyiban, nem kell bundában lenni otthon. Nyáron ment a légkondi, a számítógépeink éjjel-nappal mennek, és mivel sötétség-fóbiás vagyok, így nálunk soha nincs minden villany lekapcsolva, éjjel is ég. Nem érzem úgy, hogy bármi hiányozna. Ha szerinted ezzel csóró vagyok, akkor egészségedre, örülök, hogy szereztem neked egy kellemes percet.

2022. szept. 18. 02:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kérdező.

Limiten belül vagyok, hehe.

Ja, hogy normális szigetelés van a házamon. Áramból nem spórolok, annyi, hogy leoltom a lámpát, amelyik szobában nem tartózkodom. Mindenhol led izzó van egyébként.

2022. szept. 18. 02:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés egy hatalmas nagy öngól volt.
2022. szept. 18. 03:21
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Jó megközelítés:).
2022. szept. 18. 07:47
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

Tudod csillagvirág, amíg én majd a 23 fokban leszek télen, melegvízzel tusolok , van mit ennem addig a "gazdag" nyugat leszophat.

A németek megfagynak, nem fürdenek és zacskóba szarnak majd.

Ki is a csóró? 😅

2022. szept. 18. 07:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam vele büszkélkedni, de nem értem az összefüggést, miért lenne csóró, aki kereten belül van?

Mi hárman vagyunk, két felnőtt+1 gyerek, új építésű 110nm-es jól szigetelt házunk van megfelelő ablakokkal, tavaly 22 fokot tartva kb. 1000 m3 gáz ment el, de ebben már a melegvíz is benne volt.

Az áramfogyasztásunk is pont benne van a keretben, itt annyi, hogy környezettudatosságból nem pazarlunk, tehát alap, hogy tavasztól őszig kiteregetek szárítógép helyett, vagy nagyobb adagokat főzök egyszerre, meg nem nyomjuk ész nélkül a klímát.

Nem vettem észre, hogy csórók lennénk.

2022. szept. 18. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!