Van olyan személy itt aki jelentősen csökkentette az
áramfogyasztását és ezáltal a számlája
végösszegét? Mennyit sikerült megtakarítani?
Figyelt kérdés
Nálunk nincs gáz, így mindent elektromos áram működtet. Most 7700 Forintos számla érkezett, ilyen keveset még nem fizettünk. Olyan 15 000 és 18 000 közötti számláink voltak eddig. Annyit tettünk, hogy lemondtuk a tv előfizetésünket, így a 3 set top box már nem fogyaszt és persze a készülékek sem mennek annyit. Illetve a villanybojlerünket letekertük a minimális szintre, így csak kb. 45 fokra fűti fel a vizet.
Nekünk 2-3 ezer Ft szokott lenni az áramszámla. Van egy hűtő, meg netezünk. Ennyi.
2022. szept. 7. 15:33
2/11 anonim válasza:
A villanybojler sokat zabál, jól tettétek, hogy lejjebb tekertétek. Nekem nincs 5000 se a számlám. Hűtő, mosógép, router, laptop. Vízforralót, mikrót és hajszárítót nem számítom, jelentéktelen.
2022. szept. 7. 15:45
3/11 anonim válasza:
Nekunk 8-10 ezer kozott van az aranazamlank mindig. 37 m2 es sotet lakas . Mindig egernj kell a villanyt reggeltol kezdve.
Villanybojler van.
2022. szept. 7. 16:04
4/11 mindentudó99 válasza:
Nem a 3 beltéri miatt volt magas a számla. A bojler miatt. Azert tévézésről nem mondok le az biztos. 8000 ezer per hónap volt edfig. Két fagyasztó ládával 2-3 evesek modernek. Egy álló fagyasztós hűtővel. 2 tv aprósàgok
2022. szept. 7. 18:23
5/11 anonim válasza:
Aztán ahol nincs gáz, villanytűzhely sincs? Mert arról se szól egyik se...
Aki 210 kwhba belefér egy hónapban az krva nagy művész... csak a bojlerünk fogyaszt cirka 130at per hó, VEZÉRELT ÁRAMMAL!
Fagyasztó, hűtő, mosógép, tv, router, szgép, meg úgy l
Kb minden ami 2022ben van egy háztartásban....... ez meg férjen bele 80 kwhba? Hát aki ezt megcsinálja annak megeszem a kalapját.
2022. szept. 7. 18:41
6/11 anonim válasza:
#5, bojlert köttesd éjszakaira, máris beljebb vagy 130-cal. És lehet, hogy érdemes lenne vízkövetleníteni.
2022. szept. 7. 18:49
7/11 anonim válasza:
Most írtam le hogy vezérelt áram. Ezerévvel ezekőtti nevén éjszakai.
A bojler 1 hónapos.
2022. szept. 7. 18:56
8/11 mindentudó99 válasza:
Ha valaki gázt fogyaszt és diktàlós az se fér bele nyári keretbe. Fürdés főzes megy gázról 3 főnek 25 m3 volt agusztusra. 15 a keret a kedvezményes. Meg jó hogy általányon vagyok.
2022. szept. 7. 19:02
9/11 anonim válasza:
#7, bocsi, félreértettem, viszont nem értem, hogy így mi a problémád. Az éjszakaira (vezéreltre) is megkapod a kedvezményes keretet és a nappalira is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!