Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik büszkélkednek, hogy gáz...

Akik büszkélkednek, hogy gáz és áramfogyasztási limiten belül vannak, nem érzik cikinek, hogy ez annyit jelent, hogy EU szinten csórók?

Figyelt kérdés
Mivel ezen a határon belül megmaradni annyit jelent, hogy a legkevésbé modern, indokolatlanul spórolós és visszamaradott életszínvonalon élnek.
2022. szept. 17. 23:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
32%
Dehogynem
2022. szept. 17. 23:37
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Vagy azt, hogy kiváló szigetelésű, modern, energiatakarékos, esetleg passzív házban élnek...
2022. szept. 17. 23:40
 3/23 anonim ***** válasza:
98%

Én nem büszkélkedem vele, de benne vagyok jelenleg.Sőt, a szüleim háztartása is.

Két személyes haztartásunk van nekünk is, nekik is.

Nem érzem magunkat csórónak.Barom drága takarékos háztartási gépeink vannak, fűteni meg nem kell még.

Nem tudom, miből mennyit kellene használnunk, vagy mit kellene másképp csinálnunk, hogy pazarolhassunk?

2022. szept. 17. 23:40
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Esetleg a legmodernebb, energiatakarékos lakásokban élnek? Inkább a szegényebbekre jellemző, hogy pocsékolják az energiát, akaratukon kívül is, mert rosszak a nyílászárók, szigeteletlen a ház, ezeréves Z energiaosztályú hűtőt használnak, stb.
2022. szept. 17. 23:41
 5/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
71%
Hát kedves kérdező én csak annyit mondanék, hogy nem véletlen tart ott az ország ahol. A kérdésed több oldalról is megmutatja, hogy milyen az, amikor az uralon túli és a balkáni tuadtlanság összefog.
2022. szept. 17. 23:48
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

5#

>azt hinni hogy a gyk vagy egy ember reprezentatív bármiben is

>valamilyen okból megemlíteni a balkánt pedig már trianon után vagyunk 100 évvel

>Ady-szerű nagyképű uralozás

lololol rajtad is látszik

2022. szept. 17. 23:55
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés és a válasz is rá relatív.
2022. szept. 17. 23:59
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Tehát szerinted az élet értelme a minél több energia felhasználása.

Egyébként Ausztriában decembertől vezetnek be évi 2.900 kWh-ig (ami nálunk 2523) támogatott tarifát.

2022. szept. 18. 00:19
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Én is pont azon röhögök, hogy aki gazdag, annak van hőszivattyús családi háza, napelemmel a tetején, indukciós tűzhelyen főz stb. Mitől lenne magas a fogyasztása?

Aki meg egy szigeteletlen Kádár-kocka házban lakik, az meg messze fölötte lesz a határértékeknek.

2022. szept. 18. 00:23
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
akik most még belül vannak, nem biztos, hogy egy téli hónapban is limiten belül lesznek!
2022. szept. 18. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!