Akik büszkélkednek, hogy gáz és áramfogyasztási limiten belül vannak, nem érzik cikinek, hogy ez annyit jelent, hogy EU szinten csórók?
Én nem büszkélkedem vele, de benne vagyok jelenleg.Sőt, a szüleim háztartása is.
Két személyes haztartásunk van nekünk is, nekik is.
Nem érzem magunkat csórónak.Barom drága takarékos háztartási gépeink vannak, fűteni meg nem kell még.
Nem tudom, miből mennyit kellene használnunk, vagy mit kellene másképp csinálnunk, hogy pazarolhassunk?
5#
>azt hinni hogy a gyk vagy egy ember reprezentatív bármiben is
>valamilyen okból megemlíteni a balkánt pedig már trianon után vagyunk 100 évvel
>Ady-szerű nagyképű uralozás
lololol rajtad is látszik
Tehát szerinted az élet értelme a minél több energia felhasználása.
Egyébként Ausztriában decembertől vezetnek be évi 2.900 kWh-ig (ami nálunk 2523) támogatott tarifát.
Én is pont azon röhögök, hogy aki gazdag, annak van hőszivattyús családi háza, napelemmel a tetején, indukciós tűzhelyen főz stb. Mitől lenne magas a fogyasztása?
Aki meg egy szigeteletlen Kádár-kocka házban lakik, az meg messze fölötte lesz a határértékeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!