Mire ez a nagy felháborodás a az új abortusz módosítás miatt?
Szerintem rohadtul káros, hogy olyanok okoskodnak megint, akik azt se tudják, hogy működik az abortusz Magyarországon.
Ahelyett, hogy itt irkáltok mindenféle hülyeséget, inkább olvassatok olyan cikkeket, amik a témát rendesen körüljárják és majd 1-2 hónap múlva a megfelelő tudás birtokában alkossatok véleményt.
11, azt is tanulási folyamat révén sikerült megtudnod, hogy ha elesel, fáj. Azt, hogy ha megütsz másokat, másoknak fáj úgy, mint neked, ha tége dütnek meg, ezt kb 3 éves kor körül tanulja meg az ember.
Miért ne kellene egy ilyen komplex társadalmi kérdést, mint az abortuszt gorcső alá venni, vitázni rajta, oktatni?
Lehet, hogy te szuperelme vagy, de a legtöbb ember annyi tudással születik, hogy ha a kezébe nyomnak valamit, megfogja (fogőreflex) és ha a szájába nyomnak egy mellett, szopizik (szopőreflex). Minden mást utána tanult meg.
Aki nem akar gyereket, az védekezzen , bár tudom-tudom fogamzásgátló meg kiszakadt a gumi meg társai állandóan. Ez az oldal is tele van eszetlen hulyekkel, akik kufurcolni tudnak, de józan eszük ahhoz, hogy elkerüljék a nem kívánt terhességet, az semmi. Úgy veszik be az esemény utanit,mintha fájdalomcsillapító lenne, és 7gy járkálnak abortuszra, mintha rutinvizsgalat lenne.
Az egész elkerülhető , ha ésszel csinálja , és ha nem akar gyereket, tesz ellene.
Egy magzatnak úgy a 6. hétig nincs is szívhangja, addig konkrétan egy petezsák. Akkor majd várni kell az abortuszra ezért, vagy hogy gondolták?
Ha meg kötelező a nő arcába tolni a szívhangot, akkor legyen kötelező tájékoztatni őt arról, hogy mennyi támogatást kaphat a magyar államtól a gyerekre, milyen feltételekkel, valamint egyedülálló anyaként milyen esélyekkel helyezkedhet el az álláspiacon, és persze főleg azt kéne tudatni vele, hogy mennyibe kerül egy gyerek felnevelése.
Ha meg abban gondolkodunk, hogy örökbe is adhatja a gyereket, mert aaaanyira sok pár szeretne kisbabát örökbe fogadni, akkor miért is tilos Magyarországon a béranyaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!