Lehetséges hogy a kormány miatt van ekkora drágulás? (többi lent)
Ezt találtam:
„elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján”, mert „nagymértékű áremelés lesz”.„Mi megemeljük az árat, az üzletlánc ráteszi a nem kicsi árrést, és erre jön még a 27 százalékos áfa. A vásárlók majd fogják a fejüket, hogy a kedvenc kekszük, müzlijük vagy tésztájuk miért lett hirtelen olyan drága.”
Akkor már csináljuk rendesen, ne csak a Megafon, hanem senki se kritizálhassa. És ez legyen törvénybe foglalva.
Cserébe az ATV, RTL Klub, HVG, 444, Telex meg az összes többi is abbahagyja a karaktergyilkosságokat? Vagy ők objektívek?
A Fidesz kormányzás eredménye: a karkatergyilkosság és a kritika fogalma összekeveredett. Senki sem mondta, hogy Márki-Zay kritikán felül áll, csak hogy ne költsünk egy milliárdot (tudod, ezer millió) arra, hogy hazugságokat és manipulatív felvételeket öntsünk róla a közösségi médiában.
Tényleg úgy véled, hogy ha nem hazudhatnak róla, az azt jelenti, hogy nem szabad kritizálni?
Amikor minden kritikára kivétel nélkül az a válasz, hogy ez hazugság, nem ezt mondta, összevágták, nem úgy gondolta, nem azt akarta mondani...
Akkor ki mossa össze a fogalmakat?
Bár tökéletes volt, mégis elbukott
De hát ha minden kritika hazugság volt... tudom, igaz keresztény hazafy ilyet sosem tenne, de a Fidesznél nem példátlan. Lásd a muszlim-meleg Vona Gábort... vagy szerinted tényleg hitett tett a Szürke Farkasoknak Allah nevére, és Tery Black szeretője volt?
Próbáld meg feldolgozni: a Fidesz és a médiája rendszeresen hazudik a kampányban az ellenfeleiről.
Tudom. Öszöd pedig igazságbeszéd volt. Bátor szembenállás a rendszerrel szemben :)
Igazából emiatt ugyanaz minden választás eredménye. Mert itt tartotok gondolkodásban.
MZP nem kritikán felüli, de minden kritika hazugság. Szerintem ne tetézd..
Dehogy, öszöd egy tapló beszéd volt, nem több. Én nem vagyok DK-s, sőt. Hányni tudnék tőlük, az én szememben annyi a különbség a Fidesz és a DK között, hogy az előbbinek nincs és nem is lesz 2/3-a.
"MZP nem kritikán felüli, de minden kritika hazugság. Szerintem ne tetézd.."
Nem minden kritika az. Én is sok kritikát megfogalmaztam vele szembe. De amit a kampány alatt mondtak róla, azok hazugságok voltak. Tudom, ezt rendkívül nehéz értelmezni, de ha nem a Fidesz oktatási rendszerében tanultál, talán menni fog.
Próbálsz magas lóról beszélni, de nem megy ez Neked. Talán kihagytad a teljes oktatási rendszert, pártállástól függetlenül.
A szellemi képességekkel történő probléma ott kezdődik, hogy összefogtok azzal is akitől hányni tudnátok, tudva, hogy egy győzelem esetén a DK, mint legnagyobb frakció diktált volna.
Értelmezd újra magad. A Fidesznek van pár 2/3-a.
No szép napot! :)
12 éve a Fidesz felel az oktatásért. Had ne legyen a jelenlegiért más a hibás...
Amúgy a kérdésre visszatérve, 12 évnyi kormányzás után kié a felelősség? Gyurcsányé?
(Amúgy én is bántam, hogy ott volt az összefogásban, de a Fideszt fontos lett volna leváltani. Most bukunk el miattuk 3500 milliárdot :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!