Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy a kormány...

Lehetséges hogy a kormány miatt van ekkora drágulás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezt találtam:

„elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján”, mert „nagymértékű áremelés lesz”.„Mi megemeljük az árat, az üzletlánc ráteszi a nem kicsi árrést, és erre jön még a 27 százalékos áfa. A vásárlók majd fogják a fejüket, hogy a kedvenc kekszük, müzlijük vagy tésztájuk miért lett hirtelen olyan drága.”

2022. szept. 14. 07:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Akkor már csináljuk rendesen, ne csak a Megafon, hanem senki se kritizálhassa. És ez legyen törvénybe foglalva.

Cserébe az ATV, RTL Klub, HVG, 444, Telex meg az összes többi is abbahagyja a karaktergyilkosságokat? Vagy ők objektívek?

2022. szept. 14. 11:44
 52/61 anonim ***** válasza:

A Fidesz kormányzás eredménye: a karkatergyilkosság és a kritika fogalma összekeveredett. Senki sem mondta, hogy Márki-Zay kritikán felül áll, csak hogy ne költsünk egy milliárdot (tudod, ezer millió) arra, hogy hazugságokat és manipulatív felvételeket öntsünk róla a közösségi médiában.

Tényleg úgy véled, hogy ha nem hazudhatnak róla, az azt jelenti, hogy nem szabad kritizálni?

2022. szept. 14. 11:49
 53/61 anonim ***** válasza:

Amikor minden kritikára kivétel nélkül az a válasz, hogy ez hazugság, nem ezt mondta, összevágták, nem úgy gondolta, nem azt akarta mondani...

Akkor ki mossa össze a fogalmakat?

Bár tökéletes volt, mégis elbukott

2022. szept. 14. 11:59
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

De hát ha minden kritika hazugság volt... tudom, igaz keresztény hazafy ilyet sosem tenne, de a Fidesznél nem példátlan. Lásd a muszlim-meleg Vona Gábort... vagy szerinted tényleg hitett tett a Szürke Farkasoknak Allah nevére, és Tery Black szeretője volt?

Próbáld meg feldolgozni: a Fidesz és a médiája rendszeresen hazudik a kampányban az ellenfeleiről.

2022. szept. 14. 12:04
 55/61 anonim ***** válasza:
46%

Tudom. Öszöd pedig igazságbeszéd volt. Bátor szembenállás a rendszerrel szemben :)

Igazából emiatt ugyanaz minden választás eredménye. Mert itt tartotok gondolkodásban.

MZP nem kritikán felüli, de minden kritika hazugság. Szerintem ne tetézd..

2022. szept. 14. 12:10
 56/61 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, öszöd egy tapló beszéd volt, nem több. Én nem vagyok DK-s, sőt. Hányni tudnék tőlük, az én szememben annyi a különbség a Fidesz és a DK között, hogy az előbbinek nincs és nem is lesz 2/3-a.

"MZP nem kritikán felüli, de minden kritika hazugság. Szerintem ne tetézd.."

Nem minden kritika az. Én is sok kritikát megfogalmaztam vele szembe. De amit a kampány alatt mondtak róla, azok hazugságok voltak. Tudom, ezt rendkívül nehéz értelmezni, de ha nem a Fidesz oktatási rendszerében tanultál, talán menni fog.

2022. szept. 14. 12:15
 57/61 anonim ***** válasza:
46%

Próbálsz magas lóról beszélni, de nem megy ez Neked. Talán kihagytad a teljes oktatási rendszert, pártállástól függetlenül.

A szellemi képességekkel történő probléma ott kezdődik, hogy összefogtok azzal is akitől hányni tudnátok, tudva, hogy egy győzelem esetén a DK, mint legnagyobb frakció diktált volna.

Értelmezd újra magad. A Fidesznek van pár 2/3-a.

No szép napot! :)

2022. szept. 14. 12:21
 58/61 anonim ***** válasza:

12 éve a Fidesz felel az oktatásért. Had ne legyen a jelenlegiért más a hibás...

Amúgy a kérdésre visszatérve, 12 évnyi kormányzás után kié a felelősség? Gyurcsányé?

(Amúgy én is bántam, hogy ott volt az összefogásban, de a Fideszt fontos lett volna leváltani. Most bukunk el miattuk 3500 milliárdot :( )

2022. szept. 14. 12:40
 59/61 anonim ***** válasza:
46%
Itt kezdődik a baj: Ti a kormánytól várjátok, hogy tanítson Titeket.
2022. szept. 14. 12:45
 60/61 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok. Nem igénylem. De azt igen, hogy használható oktatást biztosítson a gyerekemnek.
2022. szept. 14. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!