Lehetséges hogy a kormány miatt van ekkora drágulás? (többi lent)
Ezt találtam:
„elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján”, mert „nagymértékű áremelés lesz”.„Mi megemeljük az árat, az üzletlánc ráteszi a nem kicsi árrést, és erre jön még a 27 százalékos áfa. A vásárlók majd fogják a fejüket, hogy a kedvenc kekszük, müzlijük vagy tésztájuk miért lett hirtelen olyan drága.”
41
Szerintem mint kormányváltó szavazatokra gondolt, és lehetőleg 2/3-ra.
Ehhez kevés volt az a 2 millió. Sőt, történelmi mértékű vereséget szenvedtek ellenzéki oldalon. Mivel nőtt a fideszes mandátumok száma 2018-hoz képest.
"Amúgy értem én a baloldali játékot: forgassuk ki a szavakat."
Ebbe biztos be akarsz menni?
Márki-Zay: "Egy amerikai biztosító azt mondta a betegeinek, hogy menjenek indiába"
NER értelmezés: "Márki-Zay Indiába küldené a betegeket".
Miközben ennek mintájára küldené a hódmezővásárhelyieket Szegedre, hogy ne kelljen minden kórházban nagyon speciális műtétekre szakosodott szakembereket fenntartani, műtőkkel, stb.
Szóval, azért a kormánytól nem áll annyira messze, hogy kiforgassa más szavait.
MZP mondott mindent és mindennek az ellenkezőjét. A baloldali elemzők is csak hebegtek habogtak, hogy kidumálják.
Odaültették mellé a független objektív sajtósokat féknek, ne beszéljen összevissza. Rossz példa.
qrva erős kép lesz:)
46 rendben, higgyetek ebben, hogy vágott verzió volt.
A vasárnap esti élőket is a fidesz vágta.
Az mszp nem az egészet akarta képviselni, hanem a 3/3-ot. Azt is vágták.
48 Mondok én Neked valamit, tisztellek, hogy vállalod.
Sok fórum van ahol egyenesen vágás nélkül beszélhetett.
És beszélhet most is.
Még az M1-en kis volt.
Szóval, hajrá.
Győzzön meg több, mint 3 millió embert összesen és miniszterelnök lesz.
"Győzzön meg több, mint 3 millió embert összesen és miniszterelnök lesz."
Rendben, de nem költsünk csak Megafon hirdetésekre 1 milliárd forintot, ami kizárólag az ő karaktergyilkosságáról szól, és menni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!