Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy a kormány...

Lehetséges hogy a kormány miatt van ekkora drágulás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezt találtam:

„elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján”, mert „nagymértékű áremelés lesz”.„Mi megemeljük az árat, az üzletlánc ráteszi a nem kicsi árrést, és erre jön még a 27 százalékos áfa. A vásárlók majd fogják a fejüket, hogy a kedvenc kekszük, müzlijük vagy tésztájuk miért lett hirtelen olyan drága.”

2022. szept. 14. 07:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem is jobb lenne egy olyan ellenzék, ami EGY nagyobb pártból áll, Gyurcsány NÉLKÜL. Mert ez tartja Orbánt hatalmon, Gyurcsány meg az ellenzék megosztottsága.
2022. szept. 14. 09:27
 32/61 anonim ***** válasza:
76%
31es, én sckb 8 éve kutatom, hogy mit is jelent ez a kérdés, és ki lenne jó, normális ellenzék ebben az országban és arra az eredményre jutottam, milliónyi válaszadóból, hogy a Fidesz. Tehát, a Fideszt kellene megtenni ellenzéknek!
2022. szept. 14. 09:29
 33/61 anonim ***** válasza:
11%
34 csak csöndben jelzem, hogy amikor a fidesz ellenzékben volt, akkor is mindenért ő volt a hibás:)
2022. szept. 14. 09:30
 34/61 anonim ***** válasza:
52%

34

És akkor a Fidesz végre végrehajthat egy kormányváltást.

2022. szept. 14. 09:31
 35/61 anonim ***** válasza:
84%

"Amúgy szerintem is jobb lenne egy olyan ellenzék, ami EGY nagyobb pártból áll, Gyurcsány NÉLKÜL. Mert ez tartja Orbánt hatalmon, Gyurcsány meg az ellenzék megosztottsága."

Tehát a cél, hogy eljussunk az USA szintjére?

A kérdésre válaszolva: 12 év teljhatalmú kormányzás után hogy lenne bárki más is hibás, mint a kormány? Az ellenzéknek semmi érdemi hatalma nincs, minden eredmény a kormányé, minden rosszért övék a felelősség is.

2022. szept. 14. 09:31
 36/61 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem választásnál a tradíció dönt, azt a pártot választják, amelyik legjobban felel meg a tradíciónak.
2022. szept. 14. 09:35
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

35ös, igy is, úgy is a Fidesz a hibás, akkor miért nem próbáljuk ki forditva? Neked semmi különbség sem lenne!

Másnak viszont lehet, hogy jobb lenne!

2022. szept. 14. 09:37
 38/61 anonim ***** válasza:
24%
39 rajtam nem múlik:)) csak senki nem akar az ellenzékre szavazni.
2022. szept. 14. 09:39
 39/61 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem igaz, 2 milliónyian szavaztak hivatalosan az ellenzékre, tehát 2 millió embert nevezel senkinek!

Egyébként, meg itt már nem szavazásról beszélünk, főleg, egy államcsőd közeli helyzetben!

2022. szept. 14. 09:41
 40/61 anonim ***** válasza:
24%

41 oké. Ez igaz. Nem senkik. Sőt fontos a véleményük. Baj igazából talán azokkal van, akiket ez a sok jóakaratú ember képviselőnek választott.

Amúgy értem én a baloldali játékot: forgassuk ki a szavakat.

Hm, ki is patkányozott Bangóné?

2022. szept. 14. 09:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!