Lehetséges hogy a kormány miatt van ekkora drágulás? (többi lent)
Ezt találtam:
„elég keményen meg fogja mindenki érezni a pénztárcáján”, mert „nagymértékű áremelés lesz”.„Mi megemeljük az árat, az üzletlánc ráteszi a nem kicsi árrést, és erre jön még a 27 százalékos áfa. A vásárlók majd fogják a fejüket, hogy a kedvenc kekszük, müzlijük vagy tésztájuk miért lett hirtelen olyan drága.”
34
És akkor a Fidesz végre végrehajthat egy kormányváltást.
"Amúgy szerintem is jobb lenne egy olyan ellenzék, ami EGY nagyobb pártból áll, Gyurcsány NÉLKÜL. Mert ez tartja Orbánt hatalmon, Gyurcsány meg az ellenzék megosztottsága."
Tehát a cél, hogy eljussunk az USA szintjére?
A kérdésre válaszolva: 12 év teljhatalmú kormányzás után hogy lenne bárki más is hibás, mint a kormány? Az ellenzéknek semmi érdemi hatalma nincs, minden eredmény a kormányé, minden rosszért övék a felelősség is.
35ös, igy is, úgy is a Fidesz a hibás, akkor miért nem próbáljuk ki forditva? Neked semmi különbség sem lenne!
Másnak viszont lehet, hogy jobb lenne!
Ez nem igaz, 2 milliónyian szavaztak hivatalosan az ellenzékre, tehát 2 millió embert nevezel senkinek!
Egyébként, meg itt már nem szavazásról beszélünk, főleg, egy államcsőd közeli helyzetben!
41 oké. Ez igaz. Nem senkik. Sőt fontos a véleményük. Baj igazából talán azokkal van, akiket ez a sok jóakaratú ember képviselőnek választott.
Amúgy értem én a baloldali játékot: forgassuk ki a szavakat.
Hm, ki is patkányozott Bangóné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!