Támogatnád a nyugat és különösen az Eu pártolónak kitiltását az országból?
Törvényjavaslatom a következő lenne:
Aki először tesz közzé közösségi médiában Eupárt vagy szovjetellenes bejegyzést az figyelmeztetésben részesüljön. Aki másodszor teszi ezt ideiglenesen tiltassék ki az országból és kitoloncoltassék Ausztriába, aki harmadik alkalommal teszi ezt állampolgársága is vonassék meg és soha többé magyar földre a lábát ne tehesse.
Kb 7 éve nem posztoltam semmit semmilyen közösségi médiára.
Szüleim soha a büdös életben nem posztoltak semmit.
Ettől még a nyugatot pártoljuk.
A szovjetek meg 30 éve nem léteznek.
És amúgy megjegyezném, hogy a facebook és társai nem engednének be egy ilyen ellenörző robotot a rendszerükbe. Anélkül meg képtelenség ellenőrizni, szóval amit mondasz, azon felül, hogy baromság, a gyakorlatban nem is kivitelezhető.
"Ez demokratikus lenne?"
A Szovjetunió és az utódja , Oroszország, mióta demokratikus?
A facebook/meta egy cég, amikor a Mekibe mész, ott is elfogadod, hogy nem kapsz Whopper menüt, ha csak nem vagy Chuck Norris, mert neki egyszer sikerült.
Minden cégnek vannak szabályai, amit a vagy elfogadsz, vagy nem.
Én azt támogatnám, hogy a moszkoviták kapjanak állami költségen vonatjegyet Moszkvába, hogy végre ott élhessenek ahova szívük húzza őket.
Indulás előtt lemondhatnának a magyar állampolgárságokról is.
"Ez demokratikus lenne?"
Nem, de az sem az, hogy ti elküldenétek az oroszpártiakat... ;)
Én sem bántam meg hogy eljöttem onnan, föleg ilyeneket olvasva. Megérdemlitek egymást.
Azt nem tudom minek örülnétek azutás, hogy az összes eelenséges EU-párti ember, hazaáruló ellenzékit, Sorosbérencet, stb. kiüznétek onnan. Maradna a csodarendszer az újdonsült uraságokkal, és ti, a rendszer kutyái, akiknek a neve kuss. Kit gyülölnétek utána?
Nem is lenne rossz! A normális demokraták áttelepülhetnének ide, Erdélybe! Románia elkötelezett EU- és NATO-tagállam, itt még vannak szabadságjogok, sajtószabadság, szólás- és véleményszabadság!
Örülnék, ha Erdélyben több magyar lenne és ide gyűlnének a maradék, egészséges értékrendű emberek az Anyaországból!
Én szívesen befogadnék akár pár fős családot is a menekültek közül!
'#19 Inkább ne, akkor gyakorlatilag megszűnne az ország.'
Azért csak nincs annyi analfabéta ebben az országban...
Magyarországot fel kellene osztani egyszerűen:a terület kétharmada legyen oroszországé, ha annyira akar, egy Szegedet, Péscset és Budapestet is magába foglaló délnyugati 30%-a pedig tartozzon szabad és független országként a Nyugathoz.
A putlerista-orbanovista területen rekedt normális magyaroknak humanitárius folyosón szabad elvonulást biztosítva a másik oldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!