Támogatnád a nyugat és különösen az Eu pártolónak kitiltását az országból?
Figyelt kérdés
Törvényjavaslatom a következő lenne:
Aki először tesz közzé közösségi médiában Eupárt vagy szovjetellenes bejegyzést az figyelmeztetésben részesüljön. Aki másodszor teszi ezt ideiglenesen tiltassék ki az országból és kitoloncoltassék Ausztriába, aki harmadik alkalommal teszi ezt állampolgársága is vonassék meg és soha többé magyar földre a lábát ne tehesse.
2022. szept. 12. 11:35
11/29 anonim válasza:
Még sok ilyen komment kell a netre, mint a hetes és akkor 2026-ban is meglesz a Fidesz kétharmad.
12/29 anonim válasza:
Inkább tiltanám ki az összes EU ellenes és Putyin seggét nyaló nyomorultat, aztán toloncolnám őket oroszföldre. Mondjuk én nem vagyok se keresztény, se liberális, úgyhogy nekem szabad ilyet mondani. A keresztény értékrendbe ez belefér?
13/29 anonim válasza:
Támogatnám, hogy az ilyen kérdéseket kiírók költözzenek Észak-Koreába.
14/29 anonim válasza:
Viszont akkor küldjük vissza az EU-nak a pénzeket amiket adott, az itt levők meg éljenek meg a nyomorban abból amiből csak tudnak.
15/29 anonim válasza:
Jó, de akkor a stadionok, autópályák, az eddig fölhúzott EU-támogatott intézmények legyenek ledózerolva:).
17/29 anonim válasza:
Nem támogatom, pedig EU és Ukrajna ellenes vagyok!!
18/29 anonim válasza:
Támogatnám mindenképp!
A Gulag vagy valamelyik észak-koreai átnevelőtábor sétagalopp ahhoz képest, amit Ausztiában vagy valamelyik hanyatló nyugati országban kell majd átélniük télen...
19/29 anonim válasza:
Ha már ki akarunk tiltani, nem lehetne azokat, akik képtelenek egy egyszerű szöveget helyesen leírni?
20/29 anonim válasza:
#19 Inkább ne, akkor gyakorlatilag megszűnne az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!