Támogatnád egy orosz-magyar közös internet kiépítését, hogy végre leválhassunk a haldokló nyugat hamis hírhálózatáról?
Figyelt kérdés
Oroszországnak már megvan a saját hálózata, és talán minket is belevesz, a magyarok többsége már úgyis döntött.2022. máj. 6. 09:29
2/10 anonim válasza:
És mit döntött a magyarok többsége, és mikor?
3/10 anonim válasza:
Meditálj még kicsit ezen a kérdésen.
5/10 hollófernyiges válasza:
Csak egy kérdésem van: te tudsz oroszul?
6/10 anonim válasza:
Már a netadóból is óriási lázadás volt, szerintem ez lenne az a pont, amikor levadásznák Orbánt ha ilyesmi csak eszébe jutna. Ráadásul a magyarok többsége nem tud oroszul. Akik idősebbek, és tanultak, mér azoknak is kopottabb a tudása. A fiatalok meg nem is akarnának megtanulni.
7/10 anonim válasza:
Haldokló nyugat. Már a kommunisták a kezdetek kezdetén is ezt mantrázták hogy a nyugat haldoklik. Ja. Azóta is alig él, tényleg...
8/10 anonim válasza:
Nem. Én főleg külföldi porzálokról tájékozódom, és nyugati közösségi médiákat használok. Úgyhogy nekem kimondottan rossz lenne.
Amúgy a Magyarok többsége teljes mértékben EU, NATO és Nyugatpárti, szóval igen, döntöttek, csak veled ellentétesen.
10/10 anonim válasza:
Igen támogatnám
Végre nem mosná át a fiatalok agyát a tiktok insta netflix hbo szeméthalmaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!