Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a nyugat és különös...

Támogatnád a nyugat és különösen az Eu pártolónak kitiltását az országból?

Figyelt kérdés

Törvényjavaslatom a következő lenne:

Aki először tesz közzé közösségi médiában Eupárt vagy szovjetellenes bejegyzést az figyelmeztetésben részesüljön. Aki másodszor teszi ezt ideiglenesen tiltassék ki az országból és kitoloncoltassék Ausztriába, aki harmadik alkalommal teszi ezt állampolgársága is vonassék meg és soha többé magyar földre a lábát ne tehesse.

2022. szept. 12. 11:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
7%
Természetesen. Én minden ilyet támogatok.
2022. szept. 12. 11:36
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Én már ki is tiltottam saját magam, önkényesen!
2022. szept. 12. 11:37
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem
2022. szept. 12. 11:39
 4/29 anonim ***** válasza:
95%
Ez demokratikus lenne?
 5/29 anonim ***** válasza:
6%
Nem vagyok én liberális, hogy mindenkire cancel-t nyomjak, akivel nem értek egyet.
 6/29 anonim ***** válasza:
31%
Igen.rajtam.kívül mindenkit ki kell tiltani erről a kontinensről.
2022. szept. 12. 11:40
 7/29 anonim ***** válasza:
80%

Támogatnám, legalább akkor családostul muszáj lennék elköltözni egy olyan országba, ahol 3-4 év alatt megkeresek egy medencés házra valót :D

Ugyanis jelenleg csak az tart vissza az elköltözéstől, hogy a családom itt van, de ha nekik is muszáj lesz jönni, akkor már nincs probléma :D

A vége meg úgyis az lesz, hogy marad itt az országban az a 4-5 millió büdös retardált sz-rosseggű ostoba alkoholista semmirekellő NERjobbágy, és összeomlik a f-szba az ország, öröm lenne ezt a szomszédból végignézni, és teli pofával röhögni rajtatok :D

2022. szept. 12. 11:42
 8/29 anonim ***** válasza:
90%

"Szovjetellenes"

Téged melyik évben hibernáltak?

Az meg van, hogy Oroszország 1991. december 12-én-ben kikiáltotta a függetlenségét a Szovjetúniótól?

2022. szept. 12. 11:43
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Mégis milyen alapon?

Akkor már miért ne inkább a hülye kérdések feltevőit toloncoljuk ki a Szaharába, kezdve veled, kérdező?

2022. szept. 12. 11:44
 10/29 anonim ***** válasza:
14%

"Ugyanis jelenleg csak az tart vissza az elköltözéstől, hogy a családom itt van, de ha nekik is muszáj lesz jönni, akkor már nincs probléma :D"

Utánad lennének toloncolva és sohat többé nem tehetnék a lábuk magyar földre.

2022. szept. 12. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!