Fideszesek! Ha Orbán bejelentené hogy nem indulna újra 2026-ban, kit látnátok helyette a párt élén?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 08:24
21/35 anonim válasza:
Le tudsz írni egy mondatot "ballib" szó nélkül?
22/35 A kérdező kommentje:
#19 Hát mondjuk a Bayer meg Deutsch Tomi valóban narkós, de egy Szijjártó például egészen jó lenne a Fidesz élén, talán még jobb is mint Orbán.
2022. szept. 12. 09:59
23/35 Pikk Ász válasza:
0226 ban biztosan indulni fog! 2026*
24/35 A kérdező kommentje:
#23 Nem azt mondtam hogy nem fog, hanem tulajdonképpen ez egy fiktív kérdés, hogy HA nem indulNA....
2022. szept. 12. 10:49
25/35 anonim válasza:
Nekem egy ilyen tőröl metszett bolsevik párt eleve nem szimpatikus, de ettől függetlenül a jelenlegi nomenklatúrából Lázár János lenne az egyetlen aki egyben tudná tartani.
26/35 anonim válasza:
Nem értem, hogy egyeseknek mi a kifogásuk a kérdés ellen, Orbán sem lesz örökké, nem ő Chuck Norris.
28/35 anonim válasza:
szerencsétlen kérdező nem győzi törölni a kommenteket :)) olyat válaszoljatok már ami tetszik neki:)
(Lendvai Ildikó legjobb tanítványa cenzor szakon :)
29/35 anonim válasza:
Ha nem indul, akkor újraindítjuk!
30/35 anonim válasza:
Azt mondod be tudnád bikázni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!