Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ha Orbán bejelente...

Fideszesek! Ha Orbán bejelentené hogy nem indulna újra 2026-ban, kit látnátok helyette a párt élén?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 08:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
Színjátszó Péter
2022. szept. 12. 09:08
 12/35 anonim ***** válasza:
54%
A fideszesektől ilyen bonyolult kérdést ne kérdezz. A hatos sem tudott rá mit válaszolni mint ahogy a fidernyákok többsége sem. Ők arra várnak hogy Orbán jelölje ki az utódját, majd arra nyomják a voksot.
2022. szept. 12. 09:11
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
12: Mint láthatod, egy csomó szavazat érkezett.
2022. szept. 12. 09:22
 14/35 anonim ***** válasza:
65%
Gyakorlatilag mindegy (persze az ilyen Győzikés poénok kivételével), nem Orbán miatt szavazok a Fideszre. Ha marad az irány, amit képviselnek, akkor a jelenlegi ismertebb arcok közül a helyére lép majd valaki.
2022. szept. 12. 09:24
 15/35 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, egy bizonyos szellemi szint alatt értelmetlen a vita.(így Veled is) Én baloldaliként szégyellem, hogy ilyen szánmalmas a színvonalad, kérlek ne járass le minket ellenzékieket a gyenge teljesítményeddel. Hiszen sem érvet, sem javaslatot nem fogalmaztál meg eddig senkivel szemben.

Köszönöm.

2022. szept. 12. 09:33
 16/35 A kérdező kommentje:
#15 Ez nem vita, csupán egy kérdés, hogy HA ez lenne kit választanál. Én nem választottam senkit így se érv se ellenérv se javaslat. Vagy milyen színvonalra gondoltál? Bayer Zsolt vagy hasonló? Pedig én az "elit" embereket tettem váalsznak.
2022. szept. 12. 09:52
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Toroczkai Lászlót
2022. szept. 12. 09:52
 18/35 anonim ***** válasza:
21%

Ebből is látszik hogy mennyiségben a ballibek vannak többen ezen a fórumon - minőségben viszont a kormánypártiak, olvasva milyen alpári megjegyzéseket engednek meg itt is maguknak a ballibek, akik még azt az egyszerű dolgot sem voltak képesek felfogni, hogy a kérdés a fideszesekhez szólt.

Tudom, hogy a kérdező nem ezért írta ki a kérdést, a megjegyzéseiből látszik, hogy eleve a ballib haveroknak írta ki a kérdést, hogy lehessen valahol fideszeseket mocskolni, de ez még lejjebb viszi a ballibek színvonalát - hisz az a legalja ha kiírsz egy kérdést a fideszeseknek, de nem is tőlük várod valójában a válaszokat.

2022. szept. 12. 09:56
 19/35 anonim ***** válasza:
22%

#16 a narkószakkörös kérdésedig egészen komolyam vettem az érdeklődést. Ott sajnos kibújt a szög a zsákból.

Bár lehet, kispesti vagy és ott ez a központi kérdés az ellenzéki gyűléseken. Nem tudom. De így gáz.

2022. szept. 12. 09:57
 20/35 anonim ***** válasza:
62%
Vergődnek a fidernyákok, számukra sértő a kérdés hogy bárki is az Istenük, Orbán utáni életről ábrándozik.
2022. szept. 12. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!