Fideszesek! Ha Orbán bejelentené hogy nem indulna újra 2026-ban, kit látnátok helyette a párt élén?
Kérdező, egy bizonyos szellemi szint alatt értelmetlen a vita.(így Veled is) Én baloldaliként szégyellem, hogy ilyen szánmalmas a színvonalad, kérlek ne járass le minket ellenzékieket a gyenge teljesítményeddel. Hiszen sem érvet, sem javaslatot nem fogalmaztál meg eddig senkivel szemben.
Köszönöm.
Ebből is látszik hogy mennyiségben a ballibek vannak többen ezen a fórumon - minőségben viszont a kormánypártiak, olvasva milyen alpári megjegyzéseket engednek meg itt is maguknak a ballibek, akik még azt az egyszerű dolgot sem voltak képesek felfogni, hogy a kérdés a fideszesekhez szólt.
Tudom, hogy a kérdező nem ezért írta ki a kérdést, a megjegyzéseiből látszik, hogy eleve a ballib haveroknak írta ki a kérdést, hogy lehessen valahol fideszeseket mocskolni, de ez még lejjebb viszi a ballibek színvonalát - hisz az a legalja ha kiírsz egy kérdést a fideszeseknek, de nem is tőlük várod valójában a válaszokat.
#16 a narkószakkörös kérdésedig egészen komolyam vettem az érdeklődést. Ott sajnos kibújt a szög a zsákból.
Bár lehet, kispesti vagy és ott ez a központi kérdés az ellenzéki gyűléseken. Nem tudom. De így gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!