Miért szavaz mindeki a Fideszre ha változást szeretnénk. Az emberek nem jönnek rá hogy nem jó ez a párt?
Szóval inkább menyünk csövörbe, mint sem hogy maradjunk a vödörbe?
Amugy ja, az ellenzék hibája hogy a fidesz van hatalmon, ha lenne egy jobb ellenzék én se lennék fideszes.
De eddig csak egy csómó áll liberális, meg egy kis fasiszta banda lett a választási lehetőségek közül.
Az emberek arra jöttek rá, hogy ahol ott van az mszp, szdsz, dk - és ezek politikusai, a háttérben a támogatóik - azok bizonyosan csak rosszat hoznának az országnak és még soha egyszer sem voltak képesek jól vezetni az országot. Ezért még azok is inkább a fideszre szavaznak akik amúgy magát a fideszt nem tartanák a legjobb választásnak.
Mellette van jó pár millió ember akinek viszont a fidesz tényleg jó párt, főleg így szövetségben a kdnp-vel.
Mert ömlik a propaganda és az agymosottak mindent elhisznek a pártállami maffiarezsimnek (itt is látható a válaszoknál).
Minden értelmes ember tudja például, hogy Márki Zay és Gyurcsány esküdt ellenségek - de kevés az értelmes ember.
A fidesz ügyeletes propagandistái pár héttel az előválasztás előtt még azt mondták, hogy Karácsony és Dobrev a gyurcsány embere, és Márki Zay pont azért nem fog nyerni, ment nem az.
Utána kiálltak és azt hazudták, hogy valójában Márki Zay a gyurcsány embere és szándékosan győzette le vele a saját feleségét az előválasztáson, mert még a feleségénél is jobban imádja! :-)))))))))))
Az agyhalottak meg bevették a mini-feri dumát a mini-putyintól és azt böfögik azóta is. Olvasd csak el az itteni hozzászólásokat!
Ilyen erős propaganda mellett, ilyen buta országban esélye sincs senkinek. Rólad is, rólam is, a római pápáról is "bebizonyítja" a hazugságmédia, ha akarja, hogy valójában gyurcsány emberei vagyunk.
Diktatúrában demokratikus eszközzel nem lehet kormányt váltani.
#14 Persze, persze.
Mert az a propaganda amit a másik oldal szavazói hisznek el és nem az amit meg te. Értem.
Kedves utolsó két és fél pipás! Bár nem nekem írtad a kommentedet, válaszolok rá. Nem azért propaganda, mert a másik oldal csinálja. Azért propaganda, mert HAZUDIK és vagy MANIPULÁL. Ilyen HAZUDÓ és vagy MANIPULÁLÓ videókat/posztokat csak a FIDESZ seggnyalói csinálnak Magyarországon.
https://www.youtube.com/watch?v=QspYPMHQkCQ&ab_channel=Magya..
https://www.youtube.com/watch?v=XC-TC-bxJuc&ab_channel=Magya..
Hogyha tudsz olyan ellenzéki propagandát, ami ilyen nyíltan hazudik és manipulál, mutasd meg itt nekem!
#16 Te HISZED azt hogy az az igaz amit neked nyomnak a te oldalad propagandája szerint, ezért bármit is teszek eléd számokkal, adatokkal, tényekkel bizonyítva egyből jössz a szokásos ballib szövegekkel: fideszmédia, fideszpropaganda, a ksh a fideszé, a bíróságokat a fidesz irányítja stb. stb.
Számtalanszor bizonyítottuk hogy hazudtok reggel éjjel meg este. Gyurcsányotok maga ismerte el először, majd MZP-tek utána, hogy hazudtok most is reggel, éjjel meg este és nem csak a múltban. De te még mindig vallod, hogy az mond igazat aki elismerte, hogy végig a szemedbe hazudott és csalt a választáson csak hogy hatalomba kerülhessen, aki elismeri hogy idegen pénzből tudták neked nyomni a hazugságaikat. Innentől mindegy hányszor és hányan cáfoljuk meg amiket leírsz - a következő kérdésnél megint benyomod ezt a szöveget amit tíz éve olvashatunk rendszeresen ballibektől: " Hogyha tudsz olyan ellenzéki propagandát, ami ilyen nyíltan hazudik és manipulál, mutasd meg itt nekem!"
Megtettük, megmutattuk, te meg elengeded a füled mellett.
"Hogyha tudsz olyan ellenzéki propagandát, ami ilyen nyíltan hazudik és manipulál, mutasd meg itt nekem!"
"Számtalanszor bizonyítottuk hogy hazudtok reggel éjjel meg este. Gyurcsányotok maga ismerte el először, majd MZP-tek utána, hogy hazudtok most is reggel, éjjel meg este és nem csak a múltban. De te még mindig vallod, hogy az mond igazat aki elismerte, hogy végig a szemedbe hazudott és csalt a választáson csak hogy hatalomba kerülhessen, aki elismeri hogy idegen pénzből tudták neked nyomni a hazugságaikat. Innentől mindegy hányszor és hányan cáfoljuk meg amiket leírsz - a következő kérdésnél megint benyomod ezt a szöveget amit tíz éve olvashatunk rendszeresen ballibektől: " Hogyha tudsz olyan ellenzéki propagandát, ami ilyen nyíltan hazudik és manipulál, mutasd meg itt nekem!"
Megtettük, megmutattuk, te meg elengeded a füled mellett."
Milyen Gyurcsányod? Miről beszélsz? Én utálom Gyurcsányt és mégis így beszélsz róla, hogy Gyurcsányod.
Mellesleg a Fidesz nem hazudott? Hol van a piaci ár ötödéért kapott gáz? Nem arról beszélt Orbán, hogy a piaci ár ötödéért kapjuk a gázt? Az baj, hogyha Gyurcsány hazudik, de ha Orbán teszi, az nemzeti hazugság?
A választások napján Orbán a SAJÁT szájával mondta, hogy KIZÁRHATÓAK a megszorítások. Azután mi is lett? KATA ellehetetlenítése, központilag szabályozott fűtés (18 fok állami intézményekben), ja és az aduász, a rezsicsökkentés módosítása is! Ezek micsodák, ha nem hazugságok?
Ráadásul a közmédia folyamatosan uszít az ellenzék ellen, ezt nem mi ellenzékiek találtuk ki. Vagy mégis minek nevezed, amiket anno Bende Balázs mondott a videóban amit linkeltem? Hogyha olyan jó a Fidesz kormány, miért kapnak 4 évente 5 percet a közmédiában az ellenzéki vezetők? Miért van nálunk dupla akkora infláció, mint Ausztriában? Miért szegte meg Orbán a VÁLASZTÁSI ÍGÉRETÉT? Mert megszegte! Kérem szépen, ez nem hazudozás, reggel, délben, este? Ja bocsánat, ha Orbán hazudik, az nemzeti hazugság, neki szabad!
Ja és még valami! Én nem állítottam soha, hogy Gyurcsány mond igazat, én utálom Gyurcsányt és nem foglalkozom vele. Szóval már abban a 10-20 sorban amit írtál, abban is tévedsz.
Viszont az meg felháborító, hogy Orbán Viktor a saját kampányígéretét is megszegte, hazudott az olcsó orosz gázról, dupla-tripla akkora inflációt hozott össze, mint nyugaton az inkompetens gazdaságpolitikájával és MÉG MINDIG GYURCSÁNYOZTOK! Tudod nem Gyurcsány ígérte meg, hogy marad a rezsicsökkentés, Orbán ígérte meg és megszegte! Nem Gyurcsány hazudta azt, hogy a piaci ár ötödéért kapjuk a gázt, hanem Orbán. Nem Gyurcsány miatt van 2-3 szor akkora infláció itthon, mint nyugaton.
Az meg külön szánalmas, hogy a kormány 1 hónapja azon viccelődött, hogy a németek megfagynak, erre meg 18 fokot ír elő központilag... Igazi őszinte, becsületes banda... Ja nem, hazug aljas hitszegők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!