Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Toroczkai László...

Szerinted Toroczkai László pszichopata?

Figyelt kérdés
Nekem gyanús, mert úgy tűnik, a "nemzeti érzelmeken" kívül nincsenek érzelmei.

2022. szept. 8. 00:32
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nagyon jót mulattam a hozzászólásokon, köszönöm. :)
2022. szept. 8. 13:21
 32/37 anonim ***** válasza:
21%
Én meg rajtad ,szívesen ! :)
2022. szept. 9. 05:44
 33/37 anonim ***** válasza:
81%

Inkább ENTJ "vezér" személyiségtípus.

Egyébként senkiről sem lehet megállapítani, hogy pszichopata-e vagy sem, kivéve ha nagyon alacsonyan funkcionál, vagy egy konkrétan antiszociális személyiségzavarra specializálódott szakember vizsgálja.

2022. szept. 9. 18:11
 34/37 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem vannak érzelmei. Inkább nárcisztikus személyiségzavara van. Tyirityán barátja is megmondta, hogy Toroczkainak határtalan az egoizmusa és ez lesz a veszte. Viszont az intelligenciája átlagon felüli és nagyon jól tudja a tömegeket manipulálni. Egyszerre taszító és vonzó személyiség ezért olyan megosztó. Nem tartom különösen jó embernek, inkább olyannak aki önös érdekből cselekszik és aki ma a barátja, holnap már simán hátba szúrja. Valaki őt is tönkre tette gyerekkorában, mint a legtöbb nárcisztikust. Van egy gyanúm, hogy az apja volt, mivel kiráz a hideg az öregtől, de inkább ez csak tipp, mert nem ismerem a családi életüket.
2022. szept. 22. 16:52
 35/37 A kérdező kommentje:
Tóth Lászlónak hívják az az apját is, és ügyvéd volt a kádár rendszerben is? Jól tudom?
2022. okt. 20. 23:28
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

35

Ezt nem tudom, csak azt hogy a nagyapja, vérbíró volt 56 után.

Többször Ő hozta szoba,nyilván nem büszke re.

De ettől függetlenül sem a nagyapja, sem az apja miatt n tartozik felelősséggel.

Mit számít, hogy az apja, nagyapja ki volt, mit csinált?

Mi akarsz ebből kihozni?

2022. okt. 21. 06:39
 37/37 anonim ***** válasza:
55%
Igen és ilyen ótvar szegedi bűnözőket meg gyilkosokat is védett. Lacit ezért nem akarták skinheadek bevenni még fiatalkorában, mert tudták ki ez apja.
2022. okt. 24. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!