Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Gér Mihály esetéhez?

Mit szóltok Gér Mihály esetéhez?

Figyelt kérdés
És most nem csak az ő kommentjeire gondolok, hanem azokra is akik lájkolták, illetve nem az volt az első reakciójuk, hogy "te normális vagy bhaszki?". Állítólag sokkhatás alatt írta. Ez pszichopatákra vagy szociopatákra jellemző viselkedés? Sose tudtam hogy mi pontosan a különbség. Sok ilyen rohangál még odakint?

2022. febr. 16. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Miről maradtunk le?
2022. febr. 16. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Nehéz elképzelni, hogy te vagy én milyen állapotban lennénk, miután valaki a kocsink elé ugrik.

Lehet okoskodni, de ez csak akkor derül ki, ha megtörtént. Elég kemény szituáció.

Belőle ezt hozta ki.

Vállalta a politikai felelősséget és visszalépett.

2022. febr. 16. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:
2022. febr. 16. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Te is, én is, és szerintem ő is nagyon jól tudja, hogy nem a sokk hozta ki ezt belőle. Azt hitte, hogy nem látják olyanok, akik visszaélnek vele.

Én is írtam már olyan dolgokat privát beszélgetésekben, amiket ha a másik fél megoszt, engem kivágnak a munkahelyemről, elítélnek. Ízléstelen dolgokkal viccelődünk, ez van. Nála még az is belefért, hogy halálra gázolt valakit, hát na, nem vagyunk egyformák.

Én ezen nem viccelődnék, ezt anélkül is biztosan állíthatom, hogy kipróbálnám :)

2022. febr. 16. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy Facebook csoportban voltam a csávóval, onnan ismerem. Lehetett volna több esze is, nagykutyaként tudhtatta volna, hogy ilyet nem szabad írnia. Amúgy én is szoktam Facebook csoportokban kompromittáló dolgokat írni, de én csak egy melós vagyok. Amikor elütöttem a munkatársam, akkor nem írtam erről semmit Facebookon, nehogy valaki visszaéljen vele.
2022. febr. 17. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:

A települési képviselői mandátumát nem adta vissza, vagyis ez azért igencsak kettős.

2022. febr. 19. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én csak most hallottam erről.

Nagyon gáz.

Szerencsére nem volt olyan balesetem, ahol ember akárcsak megsérült volna, szóval nem tudom miféle sokk ez.

De aszki, legalább másnap kitörölhette volna.

2022. febr. 20. 07:33
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Törölte, csak valaki leterkázta. Hátha jó lesz később valamire.
2022. febr. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!