Mit szóltok Gér Mihály esetéhez?
Nehéz elképzelni, hogy te vagy én milyen állapotban lennénk, miután valaki a kocsink elé ugrik.
Lehet okoskodni, de ez csak akkor derül ki, ha megtörtént. Elég kemény szituáció.
Belőle ezt hozta ki.
Vállalta a politikai felelősséget és visszalépett.
Te is, én is, és szerintem ő is nagyon jól tudja, hogy nem a sokk hozta ki ezt belőle. Azt hitte, hogy nem látják olyanok, akik visszaélnek vele.
Én is írtam már olyan dolgokat privát beszélgetésekben, amiket ha a másik fél megoszt, engem kivágnak a munkahelyemről, elítélnek. Ízléstelen dolgokkal viccelődünk, ez van. Nála még az is belefért, hogy halálra gázolt valakit, hát na, nem vagyunk egyformák.
Én ezen nem viccelődnék, ezt anélkül is biztosan állíthatom, hogy kipróbálnám :)
A települési képviselői mandátumát nem adta vissza, vagyis ez azért igencsak kettős.
Én csak most hallottam erről.
Nagyon gáz.
Szerencsére nem volt olyan balesetem, ahol ember akárcsak megsérült volna, szóval nem tudom miféle sokk ez.
De aszki, legalább másnap kitörölhette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!