Szerinted Toroczkai László pszichopata?
Figyelt kérdés
Nekem gyanús, mert úgy tűnik, a "nemzeti érzelmeken" kívül nincsenek érzelmei.2022. szept. 8. 00:32
11/37 anonim válasza:
Nem, semmi sem utal rá, normálisnak tűnik. Viszont észre kéne venni, hogy Márki biztosan az, de Orbán vagy Gyurcsány, hát nekik sem lehet sok lelkiismerete.
12/37 anonim válasza:
Igen. A követői is azok. Semmi keresnivalójuk a 21. századi társadalomban.
13/37 anonim válasza:
A demokrata liberálisok majd eldöntik, kinek van és kinek nincs helye a világban. :)
14/37 anonim válasza:
Szerintem a fajgyűlölet és a kirekesztés és a hozzátartozó politikai eszmék felgyújtották már egyszer ezt a bolygót, igy én nem kérek belőle még1x, de, ahogy érzitek!
15/37 anonim válasza:
14, jelenleg fajgyűlölet Afrikában van, ahol üldözik konkrétan a fehéreket, a muszlim és zsidó vallás szerint a fehérek alsóbbrendűek, megölhetők akár, a feketék 10-szer rasszistábbak a fehéreknél minden kutatás szerint, a romák gádzsónak nevezik az idegeneket, Izraelben apartheid rendszer van, másodrendűek az arabok a zsidókhoz képest, a zsidóság megalkotta a tömeggyilkos kommunizmus eszméjét, a muszlimok jó félmilliárd embert irtottak ki. De biztosan a magyarok a veszélyesek, akik még csak nem is soviniszták.
16/37 anonim válasza:
15, tehát azt mondod, hogy, ha mi gyűlöljük azokat az afrikaiakat, akiket fehéreket üldöznek, vagy, azokat a zsidókat, akik rasszisták, akkor mi nem vagyunk rasszisták?
érdekes
17/37 anonim válasza:
Abban mi a gyűlölet, hogy védekezünk az agresszorok és az eszméik ellen?
18/37 anonim válasza:
16, ti mondjátok mindig, hogy az intoleranciával szemben nincs tolerancia. Amúgy igen, sok 100 millió életet meg lehetett volna menteni, ha ezekkel szembeszállunk. Például azzal a pár zsidóval, aki elterjesztette a kommunizmust. De Toro egyáltalán nem kirekesztő, ez eddig is kiderült, a bűnözőkkel van csak baja, nem rasszista, és amúgy Magyarországon kb. a lakosság 0.1%-a igazán rasszista, ránk nem jellemző ez, ez egy kevert, befogadó, kulturált nép. Nálunk a nacionalizmus nem sovinizmus, mint pl. a románoknál.
19/37 anonim válasza:
Ha kicsit visszavesznek a hülyeségből, és nekiállnak megoldani a cigányság problémáit, akkor az igenis tiszteletreméltó dolog lenne.
Attól még hogy nem beszélünk róla ez egy letező dolog és ugyanúgy foglalkozni kell vele mint az egészségüggyel vagy az oktatással.
Szóval én támogatnám az ilyesfajta, kevésbé komfortzónában mozgó politizálást.
20/37 anonim válasza:
És ezt az agressziótól való védelmet, könyvdarálással, meg zászlólopással kell megoldani?
Én nem hinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!