Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó ballibnek lenni,és a...

Miért jó ballibnek lenni,és a nyugati bukott politikát majmolni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 09:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%

10 Egyelőre az illibernyák orbáni politika bukott meg egyedül az EU-ban: az összes szövetségesét elveszítette, az EU-támogatásokat is elveszítette, a V4-ek egységét is elveszítette, de még putyin kegyeit is elveszítette és olcsó ruszki gázt sem kap.

Ők maguk igyekeznek most irányt váltani, megegyezni az EU-val, független korrupcióellenes testületet felállítani, békülni, helyrehozni 12 évnyi BUKOTT illibernyák politikájukat.

És akkor ők beszélnek bukásról... még a maffiakormányuk is elismerte, hogy az ő politikájuk bukott meg és próbál irányt váltani (de a híveknek nem szóltak, hogy ne bégessék már tovább ugyanazt)...

2022. szept. 7. 10:36
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Vergődjetek fidernyákok vergődjetek, hát ha nemsokára mégegyszer a nyakatokba szakad a rendszer mint 90-ben.
2022. szept. 7. 10:36
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna hogy így neki álltok sírni,amúgy nyugaton buknak meg a kormányok és nem idehaza. De nyilván könnyebb Infantilis módon buborékokba bújni🤷
2022. szept. 7. 10:45
 14/40 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy feltűnt, de rendszerint a diktatórikus rendszerek azok, amik biztosabbak és nem a demokratikusak. Vagyis az Orbán-kormány ereje nem a "sikerének" köszönhető, mivel nincs neki olyanja.

2022. szept. 7. 10:49
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező, teljes mértékben, úgyhogy úgy döntöttem, hogy sirás helyett, inkább megyek is bevásárolni, majd megpróbálok tankolni, befizetem a csekkeket és megpróbálok keresni egy sulit a gyereknek!
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt elsírom magam itt nyugaton, hogy milyen szar az élet. Holnap be is jelentem a főnöknek, hogy véletlenül se fizesse ki a túlórát, mert szeretném magam újra biztonságban élő magyarnak érezni.
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Lengyelországból fogunk átköltözni a télen Németországba, majd irom, hogy mennyire is rossz nekünk, remélem nem fagyunk majd meg!
2022. szept. 7. 10:53
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nyugat folyamatosan kétezer éve hanyatlik, még is jobb ott élni azóta is, mint keleten... fura dolog ez 🤔
2022. szept. 7. 10:54
 19/40 A kérdező kommentje:
16 Nem kell félni,a német kormány kínjában a magyar modellt másolja (ársapkák kihelyezése.)
2022. szept. 7. 10:54
 20/40 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nem félünk mi, csak simán vásárlunk, tankolunk és befizetjük a csekkeket!
2022. szept. 7. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!