A baloldal áprilisi győzelmével Magyarország mostanra már rég válságból válságba süllyedt volna (kb mint Nyugat-Európa)?
#7: kerestem volna a lefigaro.fr oldalon olyan cikket, mely alátámasztotta volna az origo által közölt, állítólag Le Figaro-s hírt, ami szerint Macron azt üzente a népének, hogy ők fizetik meg a szankciók árát, de nem találtam. Nem is értem, hogy egy elméletileg független hírportál (mert az origo ugye az...?) miért nem jelöl meg eredeti forrást a cikkeiben, amelyekből ezt lefordította.
Ezért is jó, ha egy-két idegen nyelvet megtanulsz olyan szintre, hogy legalább nagyjából tudj olvasni világsajtót. Sajnos tőletek, szénné butított narancsszínű entitásoktól ez nem elvárható, mert a tudásotok maximalizálódik a Gyurcsány-Brüsszel-Soros-rothadónyugat-elembétékú ötösfogatban. Egykor még sajnáltalak titeket, de mára már azt mondom: egyétek meg, amit főztetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!