A baloldal áprilisi győzelmével Magyarország mostanra már rég válságból válságba süllyedt volna (kb mint Nyugat-Európa)?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 18:21
1/12 anonim válasza:
Mert most mit csinál pillanatnyilag?
2/12 anonim válasza:
Barcsak csak annyira sullyedtunk volna valsagba mint nyugat Europa
3/12 anonim válasza:
A baloldal áprilisi győzelmével már rég kikerültünk volna a válságból. Európa leggazdagabb és legdemkkratikusabb országa lennénk.
5/12 Salamon Bálint válasza:
Szívesen lennék válságban 500 eurós havi rezsitámogatással mint az osztrákok. Ezzel szemben különadókat, KATA megszüntetést és rekord inflációt kapok.
6/12 anonim válasza:
Miért kell velük foglalkozni, ilyen TFH-kat gyártani mindig? Lehet, hogy a vezérezredes-alellentenger-altábornagy-dantártábornok-vezérkari főnök-tízezredes jelenlegi vezérünk se fog olyan nagyon sikeres lenni.
Ja, az persze Brüsszel hibája lesz...
7/12 Pikk Ász válasza:
Nyugat Európában nagyobb a válság mint itthon, ezt tény. Akkorát talán még a szemkilövető böszme sem hozott volna össze. A francia állam a csőd szélén áll jelenleg!
Forrás:
8/12 anonim válasza:
Magyaroszágon nem is a baloldal nyert, mégis válság van, nyugaton meg a baloldal nyert, mégsincs válság :D
De utálom mikor a retard jobberek birkának néznek :D
9/12 anonim válasza:
De mi a baj a Nyugat Európában?
Én ott élek és elvagyok.
10/12 Pikk Ász válasza:
Én meg Magyarországon élek utolsó és anyagi szempontból én is elvagyok, akkor Magyarországon mi a probléma? (magánéletemben nem, de az más kérdés)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!