Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kivándorlás durvulásáról...

A kivándorlás durvulásáról miért hallgat a kormány mint a sír?

Figyelt kérdés

Sajnos az erről szóló statisztikákat gyerek játék meghamisítani egy ilyen múltú országban, mivel a fél világra rá lehet fogni, hogy magyar és állampolgárságot lehet nekik adni, akármelyik magyarul nem beszélő ukránnak, venezuelainak is. (56-os menekültek + Trianon miatt)

De az hogy valójában, a Magyarországon született magyarok közül mennyien vándorolnak ki, azt egyáltalán nem mérik pontosan, mert nem akarnak erről hivatalos statisztikát nyilvánosságra hozni. Saját magát senki sem akarja tökön lőni. Viszont most a hülye is látja, hogy a fél ország megy kifele... Mi lesz így itt pár év múlva?

2022. szept. 3. 14:44
1 2 3 4
 31/37 Pikk Ász ***** válasza:
51%

"27-28. eddgi tényleg nem volt annyira durva mint máshol mert a legtöbb ember eléggé ragaszkodik a magyar nyelvhez kultúrához. de meglátjuk majd pár év múlva visszanézve, hogy mi indul el most. én is azt tapasztalom amit a kérdező. én külföldön vagyok és eddig nem volt az, hogy kérdezgetnek emberek, hogy tudok e adni infokat, hogy mentem ki, hogy vannak a dolgok. de persze nem tudhatjuk. de én is azt érzem, hogy most valami megváltozott."

Akkor már ketten vagytok, te és a kérdező! Ez még mindig nem statisztikailag alátámasztott!

2022. szept. 3. 20:28
 32/37 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a Kedves Vezetőnél, hogy miért nem közli erről a statisztikát. Nyilván készítenek.
2022. szept. 3. 21:18
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Miután a legtöbb nyugaton dolgozò nem jelentkezik ki a magyarországi lakcìméről,ìgy nem nagyon lehet statisztikát készìteni erről, illetve csak azokròl,akik ténylegesen kijelentkeznek,de az ritka.
2022. szept. 3. 22:05
 34/37 anonim ***** válasza:
#33 az országok adóhivatalai látják azért, hogy ki hova adózik.
2022. szept. 3. 22:13
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
És vajon arról miért hallgat a kormány, mint a sír, hogy mennyiért vettük az oroszoktól a gázt? És miért pont akkor, amikor a legdrágább a világpiaci ára?
2022. szept. 3. 22:21
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
#35 mert bedőlt az egész oroszoghoz dörgölődzés terve. Saját szövetségeinket arconköpjük évek óta az oroszok farkát meg tövig erre ők meg minket csak anyagi erőforrásnak használnak a háborúhoz.
2022. szept. 3. 22:30
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:30

Na és mire számított Orbán?! Annyira nem hülye ő, hogy ezzel ne legyen tisztában!

Itt bizony szerintem ilyen-olyan személyes érdekek vannak a háttérben. Van szerintem jutalom is és zsarolás is, de nem a magyar nemzet érdekében cselekszik Orbán. Bár nem is tudok példát mondani arra, hogy kizárólag az lenne szem előtt számára.

2022. szept. 4. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!