A kivándorlás durvulásáról miért hallgat a kormány mint a sír?
Sajnos az erről szóló statisztikákat gyerek játék meghamisítani egy ilyen múltú országban, mivel a fél világra rá lehet fogni, hogy magyar és állampolgárságot lehet nekik adni, akármelyik magyarul nem beszélő ukránnak, venezuelainak is. (56-os menekültek + Trianon miatt)
De az hogy valójában, a Magyarországon született magyarok közül mennyien vándorolnak ki, azt egyáltalán nem mérik pontosan, mert nem akarnak erről hivatalos statisztikát nyilvánosságra hozni. Saját magát senki sem akarja tökön lőni. Viszont most a hülye is látja, hogy a fél ország megy kifele... Mi lesz így itt pár év múlva?
"27-28. eddgi tényleg nem volt annyira durva mint máshol mert a legtöbb ember eléggé ragaszkodik a magyar nyelvhez kultúrához. de meglátjuk majd pár év múlva visszanézve, hogy mi indul el most. én is azt tapasztalom amit a kérdező. én külföldön vagyok és eddig nem volt az, hogy kérdezgetnek emberek, hogy tudok e adni infokat, hogy mentem ki, hogy vannak a dolgok. de persze nem tudhatjuk. de én is azt érzem, hogy most valami megváltozott."
Akkor már ketten vagytok, te és a kérdező! Ez még mindig nem statisztikailag alátámasztott!
tegnap 22:30
Na és mire számított Orbán?! Annyira nem hülye ő, hogy ezzel ne legyen tisztában!
Itt bizony szerintem ilyen-olyan személyes érdekek vannak a háttérben. Van szerintem jutalom is és zsarolás is, de nem a magyar nemzet érdekében cselekszik Orbán. Bár nem is tudok példát mondani arra, hogy kizárólag az lenne szem előtt számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!