Csak úgy mellékesen megjegyzem. Panelban élek és nálunk nemrég nőtt a közös költség. Ennyit erről.
2022. szept. 3. 15:32
12/24 MolotovPunk válasza:
Fityeszes képviselőnek még azt sem hiszem el, amit kérdez.
2022. szept. 3. 16:55
13/24 anonim válasza:
Hiszel, amit akarsz.
De azon mocskolódni, hogy mi lesz, miközben nem történt semmi, az lúzer klubos.
A közös költségben meg nem szokott benne lenni a távfűtés.
Benne van viszont a folyosókon a villany, a lift szervizelése, a takarítás stb, aminek mind emelkedett az ára, így teljesen jogos, hogy emelkedik a közös költség is.
Ezt hívják inflációnak.
Elkerülni úgy lehetne, ha nem lenne háború. De a nyomingerek még most is fegyvereket akarnak küldeni a vesztes félnek. Ez a tuti recept a háború meghosszabbításának.
2022. szept. 3. 19:14
14/24 MolotovPunk válasza:
Enyhén túlzás mindent a háborúra fogni. Háború előtt is volt infláció, meg gyenge forint is. Az élelmiszerárak pedig már tavaly is jelentősen nőttek.
2022. szept. 4. 14:23
15/24 anonim válasza:
14.
Az értelmetlen lezárások miatt!
2022. szept. 4. 14:40
16/24 anonim válasza:
14: tavy 5% volt az EU átlag inflációja. (nálunk kevesebb)
Idén 9.8% eddig - és még csak most jön a fűtési szezon.
Ha ez szerinted nem a háború, akkor érdekelne, hogy mi.
2022. szept. 4. 14:51
17/24 MolotovPunk válasza:
Választások előtt nem kellett volna ígérgetni meg pénzt osztogatni. Az is egy normálisabb megoldás lett volna.
17: tehát Orbán választási kampánya miatt lett 2x akkora a nyugat európai infláció?
2022. szept. 4. 16:33
19/24 anonim válasza:
Nem meglepő. Ne hogy már valaki dőzsöljön. Mondom ezt úgy, hogy családi házban élek 15 éve. De jobb a panel. Annak aki dolgozik és "sosincs" otthon annak a panel mennyország.
2022. szept. 4. 16:41
20/24 Ivanka13 válasza:
Nem tudom miért kéne emelni. Én távhős 53nm-es lakásban élek, tavaly 40 Gj-t fizettem. Ez egy picit átlag feletti fogyasztású, de átlag első emeleti szélső lakás, ablakcserés, de nem szigetelt, 23 fok. Tegyük fel gázzal fűtik a kazánt, nem számolva a bőven 90% fölötti hatásfokot 1330 m3 gáznak felel meg éves szinten. 1700+ m3 ig meg kap mindenki támogatott gázt. A panelos miért ne kapna? Most az extrém főzéssel nem számoltam, illetve a havi 1-2 m3 melegvíz sncs benne, de érzésem szerint az is belefér a rezsivédelemig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!