Az egyre nagyobb tanár hiány miatt lehetséges, hogy bevezetik a gyorstalpaló amatőr "tanár" képzést?
#23 "téged is ilyen taníthatott ezekszerint..."
Sajnos igen. Alkoholista félcsöves tanáraim voltak. Kinek nem?
"Hogy tudna egy alkoholista csöves írni olvasni tanítani aki maga se tud? Számolni? Amikor 102 meg 120 teljesen egyre megy? "
Nézz utána. A főpolgármester karigeri sem tudja leírni a nevét. Mert egyszer egy közmunkás rosszúl írt valamit még nem jelenti azt, hogy nem tud írni. Vegyél vissza. Nem csövesek, hanem közmunlásokról van szó. Simán taníthatnak alsóba.
"Egy majmot könnyebb megtanítani biciklizni,mint ezt elvárni."
Ostoba, degenerűlt vagy
" És még te ezt a színvonalat támogatod... akkor voltál te pedagógus, mikor én az USA elnöke."
Pedig az vagyok
Nagyon izgalmas, ahogy próbálod megvédeni a hülyeséged és nem is akarlak megállítani, pár tárgyi tárgyi tévedést javítok.
"Nézz utána. A főpolgármester karigeri sem tudja leírni a nevét."
Amire az a bizonyíték, hogy egy bárki által kinyomtatható és kitölthető lapon rosszul van a neve.
Töltsek fel képet, hogy Orbán Jakabnak írt alá az előválasztáson Orbán O1G Viktor néven? Mert kb. annak is ilyen hírértéke lenne.
"Mert egyszer egy közmunkás rosszúl írt valamit még nem jelenti azt, hogy nem tud írni."
De, mi olyan közmunkásokról beszélünk, akik átlagos közmunkások. Az íráskészségük a saját nevük rosszul leírásában kimerül.
"Ostoba, degenerűlt vagy"
Igen, ez nyilván állíthatod valaki másról, amikor egy egy simán hamis fényképpel megvezettek.
Véletlenül sem magadat járattad le ezzel.
"Pedig az vagyok"
Vele ellentétben elhiszem.
Van pár gerinctelen szar a pedagógusok közt, simán lehetsz az.
Jó lenne! A mai kölyköknek szakmunkás nevelés volna jó 👍
Rájuk férne!
32, Én a jobbik fajtából vagyok. Főnökeim mondták
Simán lehet közmunkásokkal is taníttatni. Gelgel is csak úgy tudja leírni a nevét ahogy ők
"Én a jobbik fajtából vagyok. Főnökeim mondták"
Jah, biztos igazuk van. :DDD
Ha a jobbik fajtából lennél, akkor nem sz*pnál be egy jó eséllyel hamis képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!