Az egyre nagyobb tanár hiány miatt lehetséges, hogy bevezetik a gyorstalpaló amatőr "tanár" képzést?
"Ha bevezetnének ilyen képzést akkor az a munkanélküliségi mutatóknak is jót tenne"
Nem tenne jót, mivel aki munkanélküli az a funkcionális analfabétizmus határán van.
Olyan emberekről beszélünk, akik épphogy tudnak olvasni, de számolni valószínűleg már nem.
"így hogy a közmunka program is bedöglött"
Egyébként nem bedöglött, a fidesz tesz bele kevesebb pénzt, így kevesebb embert foglalkoztatnak.
Aki pedig közmunkás az bizony rendszerint funkcionális analfabéta.
"ismét volna egy indok amivel ezt a rusztikus népcsoportot ki lehetne ebrudalni a kocsmák töményfüstös közegéből"
Nem fognak tanítani és nem is tudnának.
Akármennyire gyorstalpaló lenne, ha nincs ismerük valamiben, akkor gyorstalpaló után se fogják azt jól oktatni.
Persze, ha a gyorstalpalót úgy érted, hogy utána felügyelni tudjanak, de tanítani ne kelljen, akkor az még akár lehetséges is.
Bent ülni egy közepesen fűtött teremben napi 8 órát és nem csinálni semmit.
De ettől persze nem lesz jobb az oktatásunk.
Én támogatnám ezt, mert akkor magát felhozhatná rossz példának a tanár, hogy azért tanuljatok mert így végzitek mint én.
Amúgy én is elmennék így tanítani egy ilyen gyorsított képzés után.
Amúgy ha egy fokkal szakmailag korrektebb megoldást akarnak, akkor kötelezni fogják a diákokat, hogy tanítsák az eggyel alattuk lévőket, és a tanárok mindig a végzős osztályt oktatják csak.
Javítani is könnyebb a dolgozatot, ha a feljebb lévő osztály csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!