Az egyre nagyobb tanár hiány miatt lehetséges, hogy bevezetik a gyorstalpaló amatőr "tanár" képzést?
Igen, amikor még bp-en a legjobb iskolákban sincs tanár, akkor az borsod miatt van. :DDDD
"A tanító csak írni, olvasni tanítja mega gyerekek és a legalapvetőbb tájékozódási dolgokra. Erre minden közmunkás képes lenne."
Erre ismerősöm tapasztalatából tudok válaszolni, és a válasz az, hoyg nem.
Egyszer amikor munkanélküli volt, akkor elvárták, hogy legyen egy pár hétre közmunkás. Emberek a saját nevüket nem tudták helyesen leírni. Ez a magyar valóság ma.
"Még az általános iskolai matek, fizika is rengeteg embernek menne"
Persze, ez azokra igaz, akiknek már van állandó munkája.
Jah, biztos, az összes tanár ismerősöm hazudik. Én tudok személyesem vagy 10 helyet bp-en, ahol már holnap tudna tanár kezdeni, pedig én nem is vagyok tanár.
És nem szar helyekre gondolok, én top gimikben tudok helyeket.
Itt a 15ös válaszoló kivételével mindenki egy szekrénybe zárva él? Komolyan befosva behugyozva remegő idiótákkal akarnátok taníttatni a gyerekeiteket?
" A tanító csak írni, olvasni tanítja mega gyerekek és a legalapvetőbb tájékozódási dolgokra. Erre minden közmunkás képes lenne."
9/10 közmunkás komolyan szó szerint a saját nevét nem tudja leírni,nézzetek már egy kicsit körül a világban! Tényleg az a cél, hogy buta birkákat neveljünk az utódainkból? Még a végén kiderül h nem is konteó ez a fajta új világrendre való törekvés? És még csápoltok is neki, gratulálok! Barmok.
18 Karigeri is L-lel írja anevét, így : Gelgely mégis tanított egyetemen és vezeti ezt a lepusztult várost.....
Ismeri a betűket, tud írni, feliseri az évszakokat, képes térben tájékozódni, meg tudja különböztetni a nagybetűket a kicsitől....mehet általánosba tanítani
Max vernyákolni nem tudnak a gyerekek, mert szolmizálni már több bites I.Q-kel, de ezentúl mindent meg tud tanítani
Egy tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!