Az egyre nagyobb tanár hiány miatt lehetséges, hogy bevezetik a gyorstalpaló amatőr "tanár" képzést?
Gondolom a célod, hogy beszólj már írására, de elég szánalmas lett úgy, hogy hemzseg a hibáktól a kommented, kedves tanárnak alkalmatlan tanár.
#20 téged is ilyen taníthatott ezekszerint... Hogy tudna egy alkoholista csöves írni olvasni tanítani aki maga se tud? Számolni? Amikor 102 meg 120 teljesen egyre megy? Egy majmot könnyebb megtanítani biciklizni,mint ezt elvárni. És még te ezt a színvonalat támogatod... akkor voltál te pedagógus, mikor én az USA elnöke.
#21, hamarosan eljön az az idő,hogy taníthatsz szerintem. Különben az a fajta tudás a leghasznosabb,amikor évtizedek vannak valaki mögött egy területen.
Nemrég fejeztem be egy villanyszerelő képzést,2 tanárom volt egy fiatal aki komoly végzettségekkel rendelkezett, és egy nyugdíjas aki tapasztalattal. Utóbbi sokkal tanuló kompatibilisebben tudta átadni a tudást.
11-es is igaz. Ki szeretne idegfeszkóban dolgozni nap, mint nap havi 200ért?!
Ma az megy tanárnak, aki mazohista.
Ez lesz / lett az összeszerelő városok eredménye... elbutulnak sokan, mert nem olvasnak. Számolni is lehet bármikor, bármit gyakorlásképpen is... és most nem az egyenletekre gondolok, mert az sokaknak (felnőttek) bonyolult. Már elszoktak tőle, mert a munkahelyen eltérő dolgok feladatok nekik.
Ez van. Lehetett volna tenni ellene. Ha az emberek kiállnak magukért, emberségüket megőrzik.
"elbutulnak sokan, mert nem olvasnak"
Ennek igazából nem sok köze van a dologhoz. Lehet minőségi sorozatot, filmet is nézni, ahogy szenny könyvet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!