Ha én ellenzem azt, hogy a fiamat lányként neveljék, akkor transzfób vagyok és el kell tiltani tőlem a gyereket?
"Noella először „két és fél éves korában, háromhoz közeledve” azonosította magát transzneműként, amikor azt mondta anyjának, hogy ő nem is fiú, hanem kislány."
"Anyja ettől kezdve így nevelte, annak ellenére, hogy a kisfiú biológiai apja hevesen ellenezte, hogy gyermekét „erőszakosan kislányruhába kezdik öltöztetni”. De hiába tiltakozott, mert amikor a gyermeket négyévesen elvitték egy genderklinikára, ott azt erősítették meg, hogy a gyerek készen áll a transzneműségre. A biológiai apát pedig – aki a szereplők közül egyedül ragaszkodik születési neméhez – ettől kezdve eltiltották a gyermekétől."
Jó az irány, lassan ember nem marad abba a pöcegödörben!
Csak előre, meg felfelé, meg nemsárga...
Figyu, csináljunk egy deal-t, én támogatom, hogy az a csúnya lmbtq mozgalom, hagyja békén a te gyerekedet, ha az én gyerekemmel meg nem fog akaratom ellenére politikus fotózkodni, és semmilyen politikai kampányt nem épitetek rá és rámhagyod, hogy neveljem a sajátomat!
a tiéddel, meg csinálj azt, amit szeretnél!
45: ha nem pedó szellemben neveled, akkor hagyom, hogy neveld.
Nem nekem kell egyezkednem veled, hanem fordítva, mert te vagy kisebbségben, bármennyire is nem tetszik. Úgyhogy max alkalmazkodhatsz, ha eddig nem jöttél volna rá és még több törvényt szeretnél az arcodba.
Nyomós egészségügyi indok nélkül nem operálnak át másneművé egy gyereket, sőt, alapos indokkal, ha tényleg nem stimmel kívül és belül, akkor sem azzal kezdik, megvan ennek a megfelelő folyamata. Nem kell aggódnod egyetlen 3 éves miatt sem.
Mellesleg van egy fiú unokatesóm, aki gyerekkorában gyakran akart kislány lenni, mert folyton szidták az apját, és benne ez úgy csapódott le, hogy a fiúk rosszak. Nagyon szomorú, hogy minden hülye vállalhat gyereket, és gőzük sincs, milyen hatással van a család viselkedése a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!