Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én ellenzem azt, hogy a...

Ha én ellenzem azt, hogy a fiamat lányként neveljék, akkor transzfób vagyok és el kell tiltani tőlem a gyereket?

Figyelt kérdés

[link]

"Noella először „két és fél éves korában, háromhoz közeledve” azonosította magát transzneműként, amikor azt mondta anyjának, hogy ő nem is fiú, hanem kislány."

"Anyja ettől kezdve így nevelte, annak ellenére, hogy a kisfiú biológiai apja hevesen ellenezte, hogy gyermekét „erőszakosan kislányruhába kezdik öltöztetni”. De hiába tiltakozott, mert amikor a gyermeket négyévesen elvitték egy genderklinikára, ott azt erősítették meg, hogy a gyerek készen áll a transzneműségre. A biológiai apát pedig – aki a szereplők közül egyedül ragaszkodik születési neméhez – ettől kezdve eltiltották a gyermekétől."

2022. aug. 31. 09:30
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
62%

#7 Engem aztán vádolhatsz fideszpropagandával, de ennél nevetségesebb vád még nem ért! Azt hiszem, kevés nálam elszántabb ellensége van ennek az undorító, hazug, álszent, kurrupt, tolvaj, szemét rezsimnek ezen a fórumon!

És a hányadék, erkölcstelen homofób törvényüket is épp elégszer elítéltem, kiveséztem (legtöbbször a fideszesek is érvek nélkül maradtak, max lepontozgatni igyekeztek).

DE: attól én még látom a liberális oldal túlkapásait is, különösen tőlünk nyugatabbra, leginkább az óceánon túl (USA, Kanada).

Ha mindenki képes lenne kritikusan nézni a saját politikai oldalára is, akkor jobbá tudnánk tenni a jobboldalt és a baloldalt, a konzervativizmust és a liberalizmust is!

Hogy a fideszesek képtelenek 0,1% önkritikára is, az engem még nem kell ugyanolyan elvakulttá tegyen a "sajátjaimmal" szemben.

Az amerikai liberálisok igenis egy csomó hülyeséget szabadítottak rá a liberalizmusra, és nem a transz-divat a legdurvább közülük, hanem mondjuk a "SAFE SPACE" - ami a szólásszabadság évezredes liberális alapértékeinek szembeköpése!

Szerintem nagyonis fontos, hogy ezeket a "vadhajtásokat" mi, európai liberálisok elutasítsuk - mert a mi liberalizmusunk a francia forradalomig visszanyúló, egész Európát meghatározó, nagy történelmi multú, óriási ÉRTÉK. Nem az amerikai elborult neoliberális irányzatokat kell nekünk is majmolnunk!

A cikkben szereplő példa igenis borzalmasan bűzlik, mégpedig a PÉNZ szagától. Az anyuka ugyanis zsíros anyagi hasznot húz a két éves kislány "döntéséből".

Akinek a kisfia / kislánya identitásválságáról az jut eszébe, hogy azonnal tárcsázzon egy modellügynökséget, az egy haszonleső, beteg állat.

2022. aug. 31. 10:34
 22/48 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó: megfogalmaztad ami rég bennem van. Respect!
2022. aug. 31. 11:00
 23/48 A kérdező kommentje:
21: ha te identitásválságként azonosítod egy 2 éves gyerek azon kijelentését, hogy ő lány, akkor te magad is a súlyosan aberráltak közé tartozol, bárhogy is ítéled el a safe space-et.
2022. aug. 31. 11:23
 24/48 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, hol a három mondat, ami támogatja a kiskorúak nemváltoztatását? :) Elfelejtetted idézni, kis butus :)
2022. aug. 31. 11:25
 25/48 anonim ***** válasza:
69%

23-as, az a baj, kérdező, hogy a hozzászólásod egyszerre példázza a fideszesek átlagos intelligenciaszintjét és a szintén általuk tönkrevágott magyar oktatás általános állapotát. Nem véletlen, hogy a PISA-teszteken gyakorlatilag a funkcionális analfabetizmus kategóriájában végez az ország... :-(

Ha képes lennél egy szöveget KONTEXTUSÁBAN ÉRTELMEZNI, akkor talán kiérezted volna a sorok közül azt a valamit, amit úgy hívunk: IRÓNIA (magas ez neked, tudom).

Pontosan azzal szemben éltem egy finom gyanúperrel, hogy annak a kislánynak valós identitásválsága volt-e, hiszen az anyuka anyagilag motivált volt az "identitásválság" előidézésében, majd jó nagyot kaszált is rajta, miután modellt csinált az immár "kislányából"...

Kínos, hogy magyarázni kell - és olyan szomorú, hogy tényleg olyan szellemi állapotba kerültetek 12 év kormánypropaganda-fogyasztás és néphülyítés után, hogy még annak felismerésére is képtelenné váltatok egy érvelő szövegben, ha történetesen a ti álláspontotokat erősíti az érvelő...

Eleve az ÉRVELÉST, mint olyat, nem értitek már meg. Ami nem fröcskölő félmondatos indulatkitörés vagy gyermekversnek is bugyutta lózunk, már egyszerűen nem vagytok képesek ésszel befogadni.

Nem csoda, akiknél a "Piros lett a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra" bonyolultságú üzenetek hatnak, azoktól nem várható el egy 3-nál több sornyi, horribile dictu, többszörösen összetett, bővített mondatokból álló szöveg anyanyelvi szintű értelmezése magyarul...

Ez annyira szomorú - és annyi választási eredményt megmagyaráz... :-(

2022. aug. 31. 11:39
 26/48 anonim ***** válasza:
38%

Azzal, hogy így felhoztok más országokbó elvont eseteket bizonyos dolgokra, hatalmas hülyét csináltok magatokbol.

Te is pontosan tudod hogy tőled sosem fogják elvenni a gyerekedet ilyesmiert lol. Feleslegesen hergeled magad. Ha viszont KOMOLYAN annyira paranoiás lennél, hogy elhidd hogy elveszik tőled a fiadat ha nem veszel neki Barbit, akkor nem ártana egy beutaló a pszichiátriára. De halál komolyan.

Amúgy meg ha már így külföldi gyerekek miatt aggódsz, akkor figyelmedbe ajánlom, hogy szinte mindig, amikor kakaós ételt veszel, a gyerekrabszolgaságot támogatod. Nagyobb cégek, mint a Nestlé alulfizetett gyerekmunkásokat használ a kakaóültetvényeiken.

Na, gyerünk... Ez is ugyanolyan, a te személyes életedtől abszolút elrugaszkodott eset, mint a kisfiú, akit belinkeltél, szóval ennyi erővel verheted magad inkább amiatt is, hogy a gyerekedet majd biztos rabszolgamunkára fogják kényszeríteni. Annak is ugyanennyi értelme lenne.

2022. aug. 31. 11:43
 27/48 anonim ***** válasza:
27%

"Azzal, hogy így felhoztok más országokbó elvont eseteket bizonyos dolgokra, hatalmas hülyét csináltok magatokbol."

A fideszesek azért teszik ezt, mert Magyarország problémáival látnivalóan nemigen boldogulnak.

Könnyebb elrágódni Amerika, Németország, Franciaország hiányosságain, mint a sajátjainkat orvosolni

Erre mondja Jézus, hogy más szemében a szálkát nézegetik, miközben az övékből egy gerenda lóg ki.

2022. aug. 31. 11:47
 28/48 anonim ***** válasza:
27%
#21 lassan mondom, hogy megértsd: nem operálnak át hároméveseket sehol. Sehol, érted? Ha ilyet olvastál, hallottál az HAZUGSÁG, szélsőjobbos PROPAGANDA. Szóval milyen liberális "túlkapásról" beszélsz?
2022. aug. 31. 11:49
 29/48 A kérdező kommentje:

25: nem biztos, hogy az én hibám az, ha nem jön át az iróniád. De akkor örülök, hogy te is elítéled az aberrációt és gyermekmegrontást.

26: "Azzal, hogy így felhoztok más országokbó elvont eseteket bizonyos dolgokra, hatalmas hülyét csináltok magatokbol."

Ugye megint az "elszigetelt eset" című lemeznél tartunk. Azt magyarázd meg, hogy ott, ahol TÖRVÉNYESEN elvehetik azért a gyereked, mert nem vagy partner abban, hogy az elmebeteg anyja kislányként nevelje a kisfiadat és dollármilliárdokért kiárussítsa, tönkretéve a teljes gyerekkorát és életét, ott vajon minden rendben van-e a törvényes és értékrendi berendezkedéssel, és le kell-e annyival tudni a dolgot, hogy ez csak elszigetelt eset.

A kakaós csiga meg többi baromságaidra nem regálok csak annyit, hogy érdekes a kettős mércéd: a gyermekmegrontást támogatod, de a gyermekrabszolgaság miatt (jogosan) már kicsordul a szíved. Amúgy ki a tököm mondta, hogy én a gyermekrabszolgaságot helyeslem?

2022. aug. 31. 11:49
 30/48 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, hol a 3 mondat? Vagy hazudtál? Persze hazudtál, ez nyilvánvaló, de ismerd már be :D
2022. aug. 31. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!